Nalazite se
  • Pop Tech
  • Buddy Pokemon skuplja stvari dok ste vi kod kuće.
Članak
Objavljeno: 28.04.2020. 11:03

#ostanidoma 

Buddy Pokemon skuplja stvari dok ste vi kod kuće.

Niantic je započeo uvoditi novu značajku u Pokemon Go koja će vam omogućiti skupljanje poklona na daljinu.

Buddy Pokemon skuplja stvari dok ste vi kod kuće.

Kao što svi to dobro znamo, Pokemon Go je AR igra za mobilne telefone koja je gamere natjerala da izađu iz kuće i kreću se, što joj je u jednom trenutku stvorilo globalnu popularnost, pa ste posvuda mogli naletjeti na igrače koji trče naokolo s telefonima u rukama, love Pokemone, skupljaju poklončiće i (ponekad) se zabijaju u druge ljude.

Kako igra zbog ostanka kod kuće zbog koronavirusa ne bi zamrla, Niantic je razvio novu značajku Buddy Pokemon, koja vam omogućuje da nekom čudovištu po svojem izboru dodijelite ulogu "skupljača", koji će umjesto vas donositi poklone iz PokeStopova i Gymova koje ćete moći slati svojim prijateljima.

Ako nova značajka još nije dostupna na vašem području ne morate se brinuti, jer je Niantic rekao da će je polako uvoditi širom svijeta kako bi se održala stabilnost sustava (i servera). Osim ove značajke, Niantic je za igranje Pokemon Go kod kuće uveo još neke, zasad privremene značajke, pa vas nište ne košta da isprobate koliko je zabavno skupljati "jajca" iz svojeg doma.

Više informacija i poveznice za preuzimanje igre za Android i iOS možete pronaći ovdje: https://pokemongolive.com/en/Vezani sadržaji
Ključne riječi AR Pokemon Go Niantic Pokemon Buddy
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->