Nalazite se
  • Pop Tech
  • VIDEO: Strateška simulacije Pape
Članak
Objavljeno: 25.04.2020. 12:36

Pope Simulator 

VIDEO: Strateška simulacije Pape

Nakon što vas je konklava izabrala za Papu morate donositi odluke prema različitim scenarijima.

VIDEO: Strateška simulacije Pape

U svijetu gaminga imate brojne simulacije, od upravljanja planetima, državama, gradovima, zabavnim parkovima, bolnicama, a uskoro ćete imati mogućnost postati vođa najveće religijske zajednice na svijetu u simulatoru Pape. 

Igra koju potpisuje developer Majda Games nikako nije satira ili izrugivanje katoličke vjeroispovjesti, već naprotiv, igra u kojoj u ulozi glavnog pastira crkve trebate raditi na dobrobiti čovječanstva.

Igra započinje nakon što vas je konklava u Vatikanu izabrala za novog Papu, nakon čega oblačite tradicionalnu odoru i krećete u rješavanje problema s kojima se susreće moderni svijet iz perspektive crkve, kao što možete vidjeti u ovom videu.

U osnovi svega je borba za mir, a da biste bili uspješan poglavar morat ćete donositi važne odluke, putovati širom svijeta, održavati kontakte s vjernicima i strateški voditi politiku katoličke crkve. Ukoliko će vaše odluke biti dobre, moći ćete pomoći na uspostavljanju mira i učvršćivanju vjere kod ljudi, no to će vas jako iscrpljivati pa ćete snagu obnavljati molitvom.

pope simulator 2

Hoćete li zaustaviti najveće svjetske konflikte i rušiti diktatore utjecanjem na mase vjernika? Sve je na vama.

Igra će biti dostupna na Steamu putem ove poveznice.Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->