Nalazite se
  • Pop Tech
  • VIDEO: Gadget koji sve slušalice pretvara u bežične
Članak
Objavljeno: 10.09.2017. 13:04

Jackster 

VIDEO: Gadget koji sve slušalice pretvara u bežične

Jackster je nosivo bluetooth sučelje koje će vam omogućiti slušanje glazbe i primanje poziva s običnim slušalicama. 

VIDEO: Gadget koji sve slušalice pretvara u bežične

Tvrtka Vik Labs na Kickstarteru je uspješno odradila crowdfunding kampanju za mali gadget pod nazivom Jackster. Ovaj gadget u osnovi je bluetooth sučelje u koje spajate vaše obične (žične) slušalice i headsetove te ih pretvarate u bežične, obzirom da se spaja bežično na vaš pametni telefon.

Osim slušanja glazbe, ovo povezivanje vam omogućuje primanje poziva i korištenje glasovnog asistenta poput Sirija, Cortane ili Bixbya, tu je i sustav notifikacija vibracijama.

Vik Lab s navodi da se Jackster može koristiti sa svim uređajima, pa možete slušati glazbu u autu, na biciklu, u fitness dvorani, a istovremeno imati ruke slobodne dok je vaš pametni telefon na sigurnom, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Jackster možete naručiti preko Kickastartera po cijeni od 35 dolara, a uz njega će vam dati i par slušalica. Za sada još nije poznato po kojoj će se cijeni prodavati zasebno u dućanima. Ovo je po nama najzanimljivije za bežično spajanje kvalitetnih hi-fi slušalica, mada bismo gadget prvo trebali isprobati da se uvjerimo da ne dolazi do degradacije zvuka.Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->