Nalazite se
  • Pop Tech
  • VIDEO: Samsung QuickDrive opere rublje za 39 minuta
Članak
Objavljeno: 04.09.2017. 10:55

IFA 2017 

VIDEO: Samsung QuickDrive opere rublje za 39 minuta

Samsung predstavio perilicu rublja WW8800M koja dolazi s AI-em i QuickDrive tehnologijom.

VIDEO: Samsung QuickDrive opere rublje za 39 minuta

IFA 2017 sajam nije čitav u mobitelima, računalima i gadgetima, već se u Berlinu može vidjeti i kućanske uređaje koji donose nova tehnološka rješenja. Nakon što je Panasonic pokazao svoj hladnjak koji vam dolazi na poziv, Samsung je predstavio svoju perilicu rublja WW8800M koja neće trčati za vama dok vam pere gaće i čarape, već posjeduje tehnologiju koja joj poboljšava glavnu svrhu za koju je namijenjena, brzo i kvalitetno pranje rublja.

Perilica dolazi s novom Samsungovom tehnologijom QuickDrive koja joj omogućuje da kompletan ciklus pretpranja, pranja, cijeđenja i ostalih radnji odradi za 39 minuta, a koristi i umjetnu inteligenciju. Koliko QuickDrive omogućuje perilici da brže odradi posao u odnosu na konvencionalne perilice pogledajte u ovom videu.

Perilica je uparena s aplikacijom Q-rator, koja između ostaloga nudi modove Laundry Planner, Laundry Recipe i HomeCard Wizard. Prva dva moda vam omogućuju da odaberete željeni ciklus pranja i prilagodite temperaturu i brzinu vrtnje, a svojem virtualnom asistentu za pranje možete reći koju vrstu rublja želite prati (majica, hlače, donje rublje), temeljem čega će vam preporučiti najbolji program za pranje. Opcija HomeCare Wizard služi za praćenje rada WW8800M perilice daljinski i alarmirat će vas ako otkrije kakve probleme u radu.

Samsung na sajmu nije rekao koja će biti cijena nove perilice ni kada će biti dostupna na tržištu.Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->