Nalazite se
  • Pop Tech
  • Ubisoft će idući mjesec streamati E3 prezentaciju
Članak
Objavljeno: 12.05.2020. 12:24

Ubisoft Forward 

Ubisoft će idući mjesec streamati E3 prezentaciju 

Ubisoft će 12. lipnja održati live stream događanje s prezentacijama igara koje je trebao pokazati na odgođenom E3 sajmu.

Ubisoft će idući mjesec streamati E3 prezentaciju

Kako se približava termin odgođenog E3 sajma koji se trebao održati od 9. do 11. lipnja u Los Angelesu, izdavači polako pripremaju svoje live stream prezentacije naslova koji su bili planirani za najveću svjetsku feštu gaminga.

Ubisoft je upravo najavio svoje online događanje pod nazivom Ubisoft Forward koje će se održati u petak 12. lipnja 2020. Ovo će biti prva Ubisoftova digitalna konferencija na kojoj će gamerima pružiti uvid u svoje nove naslove. Među njima će zasigurno puno pažnje pokloniti igri Assassin's Creed Valhalla, koja će stići na Xbox Series X, Xbox One, PS5, PS4, Stadia i PC platforme uoči božićnih praznika.

Pored toga  možemo možemo očekivati i prezentacije naslova Watch Dogs: Legion, Gods & Monsters, Roller Champions i Rainbow Six Quarantine, no nas najviše zanimaju neki novi projekti koji bi nas trebali iznenaditi, a o njima zasad još šute.Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
   

*/-->