Nalazite se
  • Pop Tech
  • Amazonova free pucačina Crucible stiže 20 svibnja
Članak
Objavljeno: 05.05.2020. 16:06

Amazon Games 

Amazonova free pucačina Crucible stiže 20 svibnja

Prva Amazonova AAA igra bit će uskoro dostupna na Steam platformi.

Amazonova free pucačina Crucible stiže 20 svibnja

Amazon će uskoro postati proizvođač najzahtjevnijih i najnaprednijih igara, takozvanih AAA naslova, jer bi mu 20. svibnja trebala izaći F2P pucačka igra iz trećeg lica Crucible za PC, koju je izradio njegov developerski sudio Relentless Studios.

U igri ćete voditi jednog od ponuđenih 10 heroja (lovaca), a svaki od njih dolazi s vlastitim jedinstvenim sposobnostima i oružjem. Među njima su interstelarni kamiondžija Earl, robot botaničar Bugg i ljubitelj bacača plamena Summer. Borit ćete se za resurs Essence koji pojačava vaše sposobnosti, što ukazuje da u igri postoje brojni RPG elementi.

Svoje bitke ćete voditi u tri moda. Među njima je "Heart of the Hives" mod u kojem se dva tima od po 4 igrača međusobno bore na mapi na kojoj će se pojavljivati velike "boss košnice" iz kojih treba ukrasti srce. Onaj tim koji prvi pokupi 3 srca pobjeđuje.

Drugi mod pod nazivom Harvester Command, donosi deathmatch borbe dva tima od po 8 igrača, koji se bore za osvajanje 100 bodova držanjem tzv. skupljača Essencea pod svojim nadzorom, a treći mod Alpha Hunters je neka vrsta mini battle royale moda za osam parova lovaca, u kojem pobjeđuje zadnji preživjeli par. 

Kao što smo rekli, ovo je prva Amazonova AAA igra, ali neće zadugo biti jedina, jer u kolovozu izdaju dugo iščekivani MMO New World.

Pored toga tvrtka radi i na cloud gaming platformi pod imenom Project Tempo koja bi trebala predstavljati konkurenciju platformama GeForce Now, Google Stadia i Project xCloud.

Još uvijek mislite da je Amazon samo veliki online šoping centar?Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->