Nalazite se
  • Pop Tech
  • VIDEO: Virtualno vjenčanje u igri Animal Crossing
Članak
Objavljeno: 04.05.2020. 13:08

#ostanidoma 

VIDEO: Virtualno vjenčanje u igri Animal Crossing

Mladenci su u igru pozvali rodbinu i prijatelje i održali ceremoniju vjenčanja online.

VIDEO: Virtualno vjenčanje u igri Animal Crossing

Hashtag #ostanidoma ili #stayathome u posljednjih je nekoliko mjeseci natjerao brojne ljude da svoje poslove, školovanje i zabavu prebace na Internet i korištenjem raznih platformi nastoje održati svoj društveni i poslovni život pod kontrolom. Među tim platformama jako su popularne postale i igre, pa smo nedavno imali prilike vidjeti održavanje koncerta u Fortniteu, a sada se jedna video igra koristila i za održavanje virtualnog vjenčanja pravog para.

Američki zaručnici Janna i Stefan iz Marylanda, bili su prilično razočarani kada su zbog pandemije koronavirusa morali otkazati vjenčanje. No kako su oboje gameri, dosjetili su se da bi vjenčanje mogli održati u Nintendovoj igri Animal Crossing, pa su na svečanu online ceremoniju pozvali rodbinu i prijatelje, pred kojima su u obliku likova iz igre izrekli sudbonosno da na opće oduševljenje nazočnih, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Mladi par koji se i upoznao online prije 6 godina, namjerava održati pravo vjenčanje u studenom ove godine.

Ovo nije prvo vjenčanje u jednoj igri, jer smo takve stvari mogli vidjeti još u doba najveće popularnosti World Of Warcrafta, kada su gosti na vjenčanjima mladencima dijelili i prigodne poklone u obliku odjeće, štitova, pa čak i oružja, zlu ne trebalo.Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->