Nalazite se
  • Pop Tech
  • VIDEO: Gameplay trailer Assassins Creed Valhalla
Članak
Objavljeno: 08.05.2020. 11:22

Ubisoft 

VIDEO: Gameplay trailer Assassins Creed Valhalla

Novi nastavak Assassin's Creed franšize u potpunosti je posvećen vikinzima.

VIDEO: Gameplay trailer Assassins Creed Valhalla

Prošli tjedan Ubisoft je predstavio novi nastavak Assassin's Creeda pod nazivom Assassin's Creed Valhalla koji će tijekom ove godine stići na PC i high-end konzole koje će uključivati Xbox Series X i PlayStation 5.

Ubisoft je sada izdao i prvi gameplay trailer u kojem možete vidjeti kako će igra izgledati i kako će se igrati, mada nama više djeluje poput najavne špice iz koje se baš previše ne vidi način igranja, kao što možete i sami pogledati u ovom videu.

 

Ono što je očito je da će se novi nastavak uvelike razlikovati od svih dosadašnjih i da će biti smješten u doba vikinga.

U videu se nažalost ne mogu vidjeti nikakvi elementi RPG-a, no možete barem baciti pogled na oružje koje ćete moći koristiti.

Ubisoft je uz trailer izdao važnu obavijest za vlasnike budućih Xbox Series X konzola koji će kupiti igru za Xbox One. Oni će imati mogućnost besplatne nadogradnje na iduću Microsoftovu konzolu, što znači da neće morati kupovati dva puta istu igru za različite konzole.   

Osim na PC, Xbox i PlayStation platformama, igra će se pojaviti i na Google Stadiji, kao i na Ubisoftovom uPlay+ servisu na pretplatu.

Igrači koji će unaprijed naručiti Assassin’s Creed Valhalla dobit će prilikom lansiranja dodatnu misiju The Way of the Berserker u kojoj će voditi Norse Berserkera u njegovoj misiji osvete.Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
   

*/-->