Nalazite se
  • Pop Tech
  • Tuš i pametni zvučnik s Alexom u jednom
Članak
Objavljeno: 06.01.2020. 11:21

CES 2020 

Tuš i pametni zvučnik s Alexom u jednom

Kohler na CES-u predstavlja brojne nove pametne proizvode namijenjene kupaonicama i kuhinjama.

Tuš i pametni zvučnik s Alexom u jednom

Poznati proizvođač opreme za kupaonice, kuhinje i sanitarije Kohler, na ovogodišnjem CES 2020 sajmu predstavlja obilje pametnih kućnih proizvoda, poput WC školjke s osvjetljenjem i sustavom za ispiranje pomoću gesti, pametnih slavina kojima možete glasom narediti koliko vode trebaju natočiti u lonac ili čašu, upravljačkih sustava za glasovno, touch i gestualno upravljanje svim sustavima pametnih kupaonica, a nama se posebno dopala pametna glava tuša koja u sebi sadrži pametni zvučnik Moxie AI Speaker s glasovnim asistentom Alexa.

Pametna slavina

Zvučnik koji možete spojiti na vašu postojeću glavu tuša, ili ga kupiti u kompletu s Kohlerovim tušem, spaja se magnetski i vodonepropusan je po IPX67 standardu.

Kohler kaže da je dizajniran specijalno za kupaonice, što znači da će nadjačati buku vode, a na sebi posjeduje i dodirne kontrole te sustav za bežično punjenje.

Moxie će vam omogućiti 6 do 7 sati slušanja glazbe ili razgovora s Alexom s jednim punjenjem, a na tržištu će se naći tijekom ove godine po cijenama od 99 dolara (sami zvučnik) ili 229 dolara, ukoliko ga kupite u kompletu s Kohlerovom glavom tuša.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->