Nalazite se
  • Pop Tech
  • VIDEO: Kreću isporuke najmanjeg printera na svijetu
Članak
Objavljeno: 01.01.2020. 11:23

PrinCube 

VIDEO: Kreću isporuke najmanjeg printera na svijetu

PrinCube je crowdfundingom skupio više od 25 milijuna kuna.

VIDEO: Kreću isporuke najmanjeg printera na svijetu

Jedan od najuspješnijih crowdfunding projekata prošle godine na Indiegogo platformi svakako je PrinCube, mali džepni printer koji je u trenutku pisanja ovog teksta prikupio čak 25.391.650 kuna.

Radi se o inkjet printeru u boji u obliku male kockice dimenzija 71x51x68 mm, koji je u stanju pisati na svim površinama i materijalima, od papira, kartona, plastike, kože, tekstila, stakla, drva, metala, a možete ga koristiti i za ispis privremenih tetovaža na svojoj koži.

Korištenje je vrlo jednostavno, pa nakon umetanja cartridgea s tintom trebate samo povezati PrinCube putem WiFi mreže ili USB kabela s aplikacijom na svojem mobilnom uređaju ili računalu, odabrati ili izraditi dizajn, a potom započeti s printanjem površine koju želite ukrasiti, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Printanje se obavlja u liniji, no kada dovršite jednu liniju, pomoću funkcije multiline možete nastaviti ispisivanje u novom redu i tako popuniti površinu do željene veličine.

Jedan cartridge s bojom će vam omogućiti ispis 415 A4 stranica, a moći ćete naručiti obični s bojom koja se može isprati vodom i sapunicom, te trajnom tintom za čije uklanjanje će vam trebati alkohol ili razređivač, koja je pogodna za ispisivanje na metalu i staklu. Cijena printera s jednim cartridgeom iznosi 725 kuna, a isporuke upravo započinju, dok za obavljanje narudžbi u prvom kontigentu imate još 30 dana vremena putem ove poveznice.Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->