Nalazite se
  • Pop Tech
  • Robotski usisavač dobio pomoćnika
Članak
Objavljeno: 03.01.2020. 12:05

CES 2020 

Robotski usisavač dobio pomoćnika

LG će na CES-u predstaviti robota koji pere i briše tvrde podove.

Robotski usisavač dobio pomoćnika

Među brojnim kućnim uređajima i proizvodima koje će LG predstaviti idući tjedan na CES 2020 sajmu u Las Vegasu, naći će se robotski usisivač CordZeroThinQ R9 koji dolazi sa najnovijim tehnologijama za navigaciju i prepoznavanje okoline. Osim njega LG lansira i LG CordZeroThinQ Robotic Mop, odnosno robotski brisač i perač podova, koji posjeduje istu navigacijsku tehnologiju, Dual Eye kameru i AI koji može precizno otkriti i prepoznati okolinu kako bi izbjegao sudare s namještajem i kućnim ljubimcima.

Zahvaljujući naprednom sustavu automatske opskrbe vodom, dva brzo rotirajuća jastučića uvijek imaju pravu količinu vode za čišćenje bez ostavljanja lokvi iza sebe, a za prilagodbu prema različitim vrstama podova i jačini čišćenja, korisnici mogu odlučiti povećati, smanjiti ili potpuno isključiti protok vode.

Korisnici robotskog brisača koji posjeduju i robotski usisivač CordZeroThinQ R9 mogu povezati dvije jedinice putem WiFi-ja kako bi stvorili svojevrsnu mrežu za čišćenje kuće. Nakon što R9 završi usisavanje, obavještava CordZeroThinQ Robotic Mop o područjima u kući koja zahtijevaju brisanje. Drugim riječima, LG preporučuje istovremenu nabavku oba robota za čišćenje koji će u tandemu počistiti, oprati i ulaštiti vaše podove.Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->