Nalazite se
  • Pop Tech
  • Samoljepiva traka za popravak asfalta
Članak
Objavljeno: 13.05.2015. 15:46

Driveway Medic 

Samoljepiva traka za popravak asfalta

Ako želite pokrpati svoju asfaltnu stazu ili prilaz dvorištu, možete pokušati i s ovim "flasterom za ceste".

Samoljepiva traka za popravak asfalta

Mada ne vjerujemo da bi ovo bilo zanimljivo Hrvatskim cestama, koje najčešće spominjemo kada autom ili motociklom naletimo na neku ružnu rupu, vjerujemo da bi moglo biti korisno za kućne potrebe, odnosno za krpanje pukotina na prilaznim asfaltiranim putovima i stazama oko kuća.

Obzirom da se u Hrvatsku ovo za sada ne isporučuje, ne možemo potvrditi je li doista učinkovito i trajno rješenje kako tvrde, pa ćemo samo prenijeti ono što kažu sami proizvođači.

Ukratko rečeno, Driveway Medic Asphalt Driveway Repair je samoljepiva vodootporna polupropilenska traka zasićena asfaltom, koju trebate samo izrezati i nalijepiti poput flastera ili "duct tapea" na mjesto gdje vam se nalaze pukotine na asfaltu, nakon čega ćete preko tih mjesta moći odmah hodati ili voziti.

Također tvrde da je ovo pouzdanije rješenje od tekućih asfaltnih ispuna kakvi se obično koriste za takve popravke, no kao što kažemo, to za sada ne možemo provjeriti.

Po nama je ovo neka inačica bitumenskog papira, tzv. terpapira, nalik na one kakvi se postavljaju na krovove, no umjesto varenjem let-lampom, aplicira se samoljepivim slojem pa ih je stoga jednostavno postavljati.

Cijena od 12 dolara (81 kn) po jednoj roli nije pretjerana, pa ako Driveway Medic stigne kod nas, možete ga isprobati i javiti nam je li doista učinkovit ili se radi o muljaži.

Više informacija potražite na ovoj poveznici.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->