Nalazite se
  • Pop Tech
  • RX1E je gradski e motocikl sposoban i za autocestu
Članak
Objavljeno: 07.09.2022. 16:43

CSC Motorcycles 

RX1E je gradski e motocikl sposoban i za autocestu

Električni motocikl RX1E nudit će najveće brzine od oko 128 km/h i domet s jednim punjenjem od 180 km.

RX1E je gradski e motocikl sposoban i za autocestu

Tvrtka CSC Motorcycles najavila je električni motocikl RX1E, koji ikoji može postići brzinu od 128 km/h i maksimalni domet od 180 km, te donosi detalje kao što su remenski pogon, ABS i uključeni stražnji prtljažnik.

Ovaj novi motocikl je prvenstveno namijenjen za relativno kratka putovanja na posao ili u šoping, no možete ga koristiti i za vožnju autocestom na kraćim dionicama.

RX1E 6

Zakretni rukohvat gasa i nedostatak spojke ili zupčanika trebali bi omogućiti laganu gradsku vožnju, posebno za one koji tek počinju voziti motocikl, dok će uspravan položaj u vožnji ponuditi dobar pregled gradskog prometa. Dostupna su tri načina vožnje s motorom s tekućim hlađenjem od 8 kW, plus motorizirana funkcija vožnje unatrag za pomoć pri parkiranju.

RX1E 4

Motor omogućuje 82,9 Nm okretnog momenta, ubrzanje do 100 km/h iz mjesta za 9 sekundi, a motocikl standardno dolazi s elektroničkim tempomatom.

RX1E 5

CSC kaže da bi vozači mogli dobiti puni domet od 180 km za svakih šest sati punjenja Litij-ionske baterije od 96 V, 64 Ah uz napajanje od 110 V.

Motocikl bi se u prodaji trebao naći 2023. godine, no zasad nije poznato na kojim će sve tržištima biti dostupan i po kojoj cijeni.

Vezani sadržaji
Ključne riječi CSC Motorcycles RX1E
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

   

*/-->