Nalazite se
  • Pop Tech
  • VIDEO: Ubisoft Rocksmith Plus servis za učenje gitare
Članak
Objavljeno: 31.08.2022. 11:06

Rocksmith+ 

VIDEO: Ubisoft Rocksmith Plus servis za učenje gitare

Uz lansiranje novog servisa Ubisoft pokreće i nagradnu igru u kojoj možete osvojiti Gibson ili Epiphone gitaru.

VIDEO: Ubisoft Rocksmith Plus servis za učenje gitare

Ubisoftov servis za učenje sviranja gitare Rocksmith+ stiže 6. rujna 2022. godine. Platforma za učenje gitare bit će dostupna na osobnom računalu isključivo putem Ubisoft Storea. Među 5.000 pjesama dostupnih na dan lansiranja, naći će se stvari Alicie Keys, banda The Clash i Santane, a Ubisoft tvrdi da će Rocksmith+ sadržavati "najveći katalog pjesama ikada ponuđenih u usluzi učenja glazbe". Osim toga, tvrtka je obećala dodati "milijune" pjesama u budućnosti.

Ako ste igrali prethodno izdanje Rocksmitha ili sudjelovali u zatvorenoj beta verziji, možete se pretplatiti tri mjeseca unaprijed i dobit ćete jedan mjesec besplatno. Također možete unaprijed platiti godinu dana usluge, a Ubisoft će vam dati dodatna tri mjeseca besplatno. Pretplate na jedan, tri i 12 mjeseci koštaju 15, 40 i 100 USD po obračunskom razdoblju.

Za korištenje servisa trebat ćete spojiti električnu, akustičnu ili bas gitaru na računalo. Prva opcija za to je preuzimanje aplikacije Rocksmith Plus Connect na iOS ili Android uređaj. Koristit će se mikrofonom ugrađenim u vaš telefon da prepozna vaše sviranje.

Alternativno, možete koristiti Ubisoftov kabel Rocksmith Real Tone Cable za povezivanje vašeg instrumenta na računalo. Prednost koju nudi potonja opcija je da možete dodati efekte svom sviranju. Ubisoft napominje da je također moguće koristiti audio sučelje "treće strane", ali neće svako raditi i tvrtka vam u tom slučaju neće ponuditi tehničku podršku, a za učenje sviranja vam se nude brojne opcije i tutoriali u realnom vremenu, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Ove jeseni bi uz PC inačicu Rocksmith+ servisa trebale stići i varijante za PlayStation i Xbox konzole.

Uz lansiranje novog servisa za učenje sviranja gitare Ubisoft je pokrenuo i nagradni natječaj na kojem vam se pruža prilika osvojiti Epiphone ili Gibson gitaru. Za sudjelovanje vam je dovoljno da se prijavite na svoj Ubisoft račun i posjetite ovu poveznicu.

Vezani sadržaji
Ključne riječi Ubisoft Rocksmith+
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

   

*/-->