Nalazite se
  • Pop Tech
  • Nova kolekcija pametnih kućnih strojeva Samsunga
Članak
Objavljeno: 31.08.2022. 10:06

IFA 2022 

Nova kolekcija pametnih kućnih strojeva Samsunga

Samsung Electronics lansira kolekciju novih pametnih Bespoke AI proizvoda za kuhinje i perilice.

Nova kolekcija pametnih kućnih strojeva Samsunga

Samsung Electronics najavio je lansiranje nove Bespoke AI linije proizvoda u Europi, koja će, kako kažu, "pokazati stalnu predanost tvrtke da postane vodeći dobavljač digitalnih kućanskih uređaja koji su održivi, ​​inteligentni i lijepo dizajnirani".

Sastoji se od Bespoke AI linije za pranje rublja, Bespoke AI pećnice i Bespoke Infinite Line linije koja je prvenstveno namijenjena pametnim hladnjacima, a svi proizvodi će stići na europsko tržište u narednim mjesecima, najvjerojatnije nakon prezentacija na IFA 2022 sajmu u Berlinu.

“Samsung Electronics neprestano pomiče granice kako bi stvorio inovativne proizvode koji pomažu poboljšati živote potrošača razvijajući se i prilagođavajući se njihovim potrebama,” rekao je Hyesoon Yang, izvršni potpredsjednik i voditelj korisničkog iskustva poslovanja digitalnih uređaja u Samsung Electronicsu. "S ovom novom Bespoke postavom dolazi niz ekološki osviještenih, pametnih i uzvišenih značajki dizajna koje osnažuju potrošače da poboljšaju svoj životni stil."

Prezentaciju Bespoke AI Home linije za 2022. godinu možete vidjeti u ovom videu.

Bespoke AI linija za pranje rublja, opremljena je ekološki osviještenim tehnologijama za smanjenje ispuštanja mikroplastike iz odjeće, koja je razvijena u partnerstvu s markom odjeće Patagonia. Dostupna već ovog mjeseca, Bespoke AI perilica rublja dolazi s programom pranja koji smanjuje emisije mikroplastike iz odjeće za 54%, korištenjem tehnologije filtera za hvatanje ovih štetnih plastičnih čestica.

Bespoke AI perilica opremljena je Samsungovom tehnologijom AI Ecobubble. Korištenje hladne vode umjesto tople pomaže korisnicima uštedjeti do 70% potrošnje energije uz AI Energy Mode SmartThings Energy tehnologiju. Također osigurava visoke standarde čistoće i higijene za odjeću dopuštajući deterdžentu da brzo prodre u tkanine i ukloni prljavštinu u hladnoj vodi.

Osim toga, Bespoke AI perilica dolazi sa AI Wash senzorima koji mjere težinu rublja i razinu zaprljanosti kako bi se osiguralo da se koristi optimalna količina vode, deterdženta i energije, smanjujući otpad.

Nadalje, SpaceMax tehnologija omogućuje stroju da koristi veći bubanj bez povećanja njegovih vanjskih dimenzija, dajući potrošačima veliki kapacitet od 11 kilograma.

Lansirana u listopadu na europskim tržištima, Bespoke AI pećnica dolazi, kako kažu, "s inteligentnim značajkama koje kuhanje čine zdravim iskustvom — omogućujući korisnicima da pripremaju hranu koja je dobra i za okusne pupoljke i za tijelo".

Kuhanje na pari dugo se povezivalo sa zdravim kuhanjem, a nova Bespoke AI pećnica dolazi s raznim funkcijama kuhanja na pari za pripremu hranjivih i ukusnih jela kuhanih na pari. Tehnologija Natural Steam omogućuje korisnicima postizanje hrskavijih, delikatnijih okusa s vlažnom unutrašnjošću i hrskavom vanjskom stranom, što ovu pametnu pećnicu čini idealnim izborom za mnoga jela za pečenje. U međuvremenu, značajka Full Steam u pećnici pomaže korisnicima kuhati povrće ili ribu na pari uz zadržavanje više prirodnog okusa i hranjivih tvari. Pećnica Bespoke AI dolazi s Dual Cook Steam značajkom, kombinirajući gornju i donju zonu s jednostavnom tehnologijom pare tako da korisnici mogu uštedjeti vrijeme i energiju kuhanjem različitih jela istovremeno na različitim postavkama. Kada ste gotovi s pripremom obroka, ugrađena značajka čišćenja parom omogućuje brzo čišćenje.

IFA_2022_New_Product_PR_main2

Pećnica Bespoke AI također ima inteligentne značajke koje dodatno poboljšavaju zdravo kulinarsko iskustvo. AI Pro Cooking koristi tehnologiju prepoznavanja hrane orijentiranu na sliku za optimizaciju postavki kuhanja u pećnici dok nadzire hranu kako bi se spriječilo da jelo bude prekuhano. Osim toga, korisnici mogu učiniti kuhanje interaktivnijim stvaranjem i dijeljenjem videozapisa s ubrzanim protokom vremena s prijateljima i obitelji na društvenim mrežama.

Ova pećnica koja se otvara na dodir ima dizajn ravnih vrata bez ručke, tako da se skladno slaže s vašim kuhinjskim namještajem. 

Samsung najavljuje i lansiranje Bespoke Infinite Line, premium paketa uređaja s početnim fokusom na kuhinju. Između ostaloga Samsung ističe Black Metal Cooling značajku za unutrašnja vrata hladnjaka koja iznutra zadržava hladnoću i pomaže u brzom vraćanju izgubljene topline, dok "tunelska rasvjeta" na okviru i policama projicira svjetlost u svim smjerovima tako da možete vidjeti u svaki kut. Također dolazi s automatskim otvaranjem vrata koja se otvaraju kada ih dodirnete, stvarajući zvuk koji vas upozorava dok se otvaraju.

Ostale značajke uključuju vrč koji se automatski puni pročišćenom vodom kada ga stavite u hladnjak. Koristeći ugrađeni Infuser, možete dodati voće ili začinsko bilje kako biste stvorili napitke izvrsnog okusa. Održavajući okus sastojaka i ostataka svježim i bez kontaminacije, značajka Flex Pantry čuva hranu prilagođavanjem temperatura optimiziranih prema vrsti hrane koja se čuva.

Više informacija o Bespoke AI proizvodima u Europi potražite na ovoj poveznici.

Vezani sadržaji
Ključne riječi Samsung IFA 2022 Bespoke AI
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

   

*/-->