Nalazite se
  • Pop Tech
  • LG predstavlja hladnjak najviše energetske učinkovitosti
Članak
Objavljeno: 01.09.2022. 10:13

IFA 2022 

LG predstavlja hladnjak najviše energetske učinkovitosti

Novi hladnjak dolazi s najnovijom energetski učinkovitom tehnologijom inverterskog linearnog kompresora.

LG predstavlja hladnjak najviše energetske učinkovitosti

LG Electronics na sajmu IFA 2022 predstavlja najnoviji kombinirani hladnjak s donjom ledenicom namijenjen europskom tržištu. Novi model doprinosi održivosti u kuhinji zahvaljujući LG-evoj energetski učinkovitoj tehnologiji Inverter Linear Compressor, unaprjeđenom unutrašnjem odjeljku i tehnologijama koje osiguravaju svježinu, poput LinearCooling i DoorCooling+.

LG-ev kombinirani hladnjak s donjom ledenicom odlikuje energetska oznaka A, najviša moguća prema strogim energetskim standardima Europske komisije. Da bi dobio oznaku A, LG je unaprijedio strukturu kondenzatora i izmjenjivača topline hladnjaka te poboljšao strujanje zraka kako bi postigao učinkovitiju i ravnomjerniju raspodjelu hladnog zraka unutar hladnjaka.

Novi hladnjak također koristi učinkovit i vrlo izdržljiv inverterski linearni kompresor. Zahvaljujući njemu, donja ledenica osigurava uštedu godišnje potrošnje energije od 10 posto u odnosu na druge LG-eve modele hladnjaka energetske oznake A, čime kućanstvima smanjuje račune za električnu energiju.

Novi model dolazi i s LG-evim tehnologijama za povećanje svježine. LinearCooling smanjuje temperaturne varijacije te tako pomaže da namirnice budu svježe duže vrijeme, dok DoorCooling+ distribuira hladan zrak u teže dostupna područja poput pretinca na vratima.

Za praktično i ugodno korištenje zadužena je i mogućnost daljinskog upravljanja i nadzora s pomoću aplikacije za pametne telefone LG ThinQ, zahvaljujući kojoj korisnici mogu upravljati postavkama i provjeriti radni status s gotovo bilo koje lokacije.

"Novi hladnjak s donjom ledenicom donosi LG-eve najsuvremenije tehnologije za održavanje svježine namirnica, a istovremeno pruža vrhunsku energetsku učinkovitost i niz značajki jednostavnih za korištenje", rekao je Lyu Jae-cheol, predsjednik kompanije LG Electronics Home Appliance & Air Solution. "Dizajniran je s fokusom na održivost i još bolje iskustvo kuhanja te nudi performanse, praktičnost i stil u skladu sa zahtjevima na europskom tržištu."

Vezani sadržaji
Ključne riječi LG IFA 2022
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

   

*/-->