Nalazite se
  • Pop Tech
  • Hladnjak svijetli u bojama i svira glazbu
Članak
Objavljeno: 02.09.2022. 15:59

IFA 2022 

Hladnjak svijetli u bojama i svira glazbu

MoodUP je pametni hladnjak s LED panelima koji mijenjaju boje osvjetljenja.

Hladnjak svijetli u bojama i svira glazbu

LED rasvjeta u bojama je već duže vrijeme jedan od omiljenih trendova korisnika koji se bave uređenjem svojeg doma. Nakon ambijentalne rasvjete na televizorima i u spavaćim sobama došao je red i na kuhinje.

LG je na IFA 2022 sajmu predstavio pametni hladnjak MoodUp koji ne samo što će vam svijetliti u bojama već će to činiti u ritmu glazbe koju pušta.

Drugim riječima, hladnjak ima zvučnike i LED panele koji mogu svijetliti u bojama koje odaberete.

LED paneli se nalaze na vratima hladnjaka, a rasvjetom se upravlja putem LG ThinQ aplikacije na pametnom telefonu. Na gornjim vratima se nalaze paneli koji mogu reproducirati rasvjetu u 22 boje, dok ih je na donjim 19, a korisnici mogu odabrati sheme boja prema svojoj želji, ili prema predugrađenim temama koje uključuju godišnja doba, mjesta i raspoloženja.

MoodUP™-refrigerator_Lifestyle-gif_01

Ovo nema samo dekorativnu, već i praktičnu svrhu, pa će vam primjerice paneli početi bljeskati ako ostavite vrata otvorena ili nježno zatreperiti kada se približite hladnjaku.

Ako će vam svjetlo ići na živce, LED panele možete isključiti, no vjerojatno nitko ne bi kupio takav hladnjak ako ga ne misli koristiti kao light show.

I kao što smo rekli, u hladnjak je ugrađen i Bluetooth zvučnik, pa će vam svjetlosni paneli pulsirati u ritmu glazbe.

Vezani sadržaji
Ključne riječi IFA 2022 MoodUp
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

   

*/-->