Nalazite se
  • Pop Tech
  • Pokojna pjevačica kreće na turneju kao hologram
Članak
Objavljeno: 09.04.2015. 10:42

Selena The One 

Pokojna pjevačica kreće na turneju kao hologram 

Selena Quintanilla-Pérez bi se nakon dva desetljeća od svoje smrti trebala ponovno naći na pozornici.

Pokojna pjevačica kreće na turneju kao hologram

Tvrtka Acrovirt LLC, koja se u suradnji sa Sveučilištem iz San Diega bavi virtualizacijom i interaktivnim tehnologijama za edukacijske, terapijske i zabavne svrhe, objavila je da će ovih dana na Indiegogou pokrenuti projekt "Selena The One", čiji cilj je skupiti 500 tisuća dolara kako bi se na svjetske pozornice vratila pjevačica Selena Quintanilla-Pérez, koju je 1995. godine ubila predsjednica njezinog fan kluba. 

Slično kao što je to bilo u slučaju Tupaca i Michaela Jacksona, Acrovirt želi napraviti Selenin hologram, koji će kako kažu, "hodati, pričati, pjevati i plesati, te digitalno utjeloviti ikonsku pjevačicu", no tvrde da će ovo biti izvedeno znatno naprednije u odnosu na postojeću hologramsku i holografsku tehnologiju koja ima velika ograničenja.

Acrovirt koji na ovome direktno surađuje sa Seleninom obitelji, navodi da projekt neće biti isključivo reprodukcija Seleninih starih hitova, već tvrde da će mrtva pjevačica "izdavati nove pjesme i spotove, surađivati s današnjim glazbenim zvijezdama, te krenuti na veliku svjetsku turneju".

Dakako, Selena neće pisati nove pjesme, već je iza nje ostao veliki katalog neobjavljenih, pa Acrovirt kaže da će njezini fanovi još godinama moći uživati u budućim hitovima.

Mada sve ovo zvuči pomalo bizarno, te kao pokušaj obitelji da zaradi hrpu love na mrtvoj pjevačici, bit će zanimljivo pratiti kako će se projekt razvijati i koliko će uvjerljiva biti digitalna Selena u svojim nastupima i pjesmama. Koga biste vi digitalno oživjeli?  

Izvor: Selena The One 

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

   

*/-->