Nalazite se
  • Pop Tech
  • Peugeotov hi-tech kamion-restoran
Članak
Objavljeno: 08.04.2015. 12:21

Le Bistrot du Lion 

Peugeotov hi-tech kamion-restoran

Peugeot je predstavio svoj novi transformer kamion namijenjen pokretnom ugostiteljstvu.

Peugeotov hi-tech kamion-restoran

Peugeotov dizejnerski odjel Design Lab predstavio je svoj novi transformirajući kamion pod nazivom Le Bistrot du Lion, koji predstavlja svojevrsni pokretni restoran ili kafić za 30 osoba. Kada je sklopljen, ovaj "transformer" djeluje poput manjeg kamiona ili mini busa, no rastvaranjem panela dobija se potpuno opremljena huhinja i poluotvoreni prostor za posluživanje hrane i pića, ispred kojeg se može postaviti stolove i stolice za 30 gostiju.

lauch-peugeot-foodtruck-ld-001

Bočni panel u sebi sadrži i 46-inčni ekran na kojem posjetitelji mogu gledati filmove, TV program, pratiti utakmice, ili živi prijenos pripreme hrane, odnosno rad kuhara snimanih ugrađenim kamerama.

lauch-peugeot-foodtruck-ld-007

Osim kamiona, Design Lab je predstavio i prikolicu, koja se može koristiti u kombinaciji s restoranom ili zasebno, u kojoj se nalazi aparat za espresso i DJ pult, a tu je i moćni zvučnički sustav kako bi se u vašem kafiću mogli održavati pravi partyi na otvorenom.

lauch-peugeot-foodtruck-ld-005

Za potrebe prezentacije ugostiteljskog kamiona i prikolice na sajmovima Milan Design Week i World Fair Expo Milano, Peugeot je angažirao poznatog francuskog kuhara Svena Chartiera, kako bi se posjetitelji i potencijalni kupci mogli uvjeriti da se u ovom mobilnom rješenju mogu kreirati ista vrhunska jela kao u klasičnim francuskim restoranima.

lauch-peugeot-foodtruck-ld-011

Za sada još nije poznato kada će Peugeot svoj transformer-restoran ponuditi tržištu i po kojoj cijeni, a mi bismo rekli da je ovo idealno rješenje za naše turističke destinacije, te ugostitelje koji mogu jednostavno promijeniti lokaciju svojeg objekta ukoliko im na jednom mjestu ne ide dobro.  

Izvor: Peugeot

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

   

*/-->