Nalazite se
  • Pop Tech
  • Najpametnija jakna s kontrolom klime i punjačem gadgeta
Članak
Objavljeno: 15.03.2016. 10:48

FlexWarm 

Najpametnija jakna s kontrolom klime i punjačem gadgeta

Na Kickstarteru će uskoro biti lansiran joše jedan projekt pametne odjeće.

Najpametnija jakna s kontrolom klime i punjačem gadgeta

Pametna odjeća danas nije ništa novo, pa smo već imali prilike vidjeti više projekata solarnih jakni, svemirskih košulja, pa čak i pametnih grudnjaka s rashladnim sustavom..

Ovih dana na Kickstarteru je predstavljen jedan novi, kineski projekt jakne FlexWarm, za koju tvrde da je "najpametnija" na tržištu, kao što objašnjavaju u videu na ovoj poveznici.

Obzirom da je na Kickstarteru objavljena samo najava buduće kampanje, za sada nam još nije poznato previše detalja, no kažu da se njihova jakna može nazvati najpametnijom jer ima napredni sustav za upravljanje klimom  pomoću pametnog telefona, tableta i smartwatcha, a moći ćete i  prepustiti jakni da sama regulira temperaturu prema podacima s ugrađenih senzora.

FlexWarm 2

Jakna se sastoji od grijača koji su postavljeni na prednju i zadnju stranu, na rukave i ugrađene rukavice, a moći će se opremiti baterijama različitih kapaciteta. Kao primjer navode bateriju od 5000 mAh, koja će vam omogućiti 3,5 sati kontinuiranog grijanja punom snagom.

Pored toga, baterije FlexWarm jakne će vam pružiti mogućnost punjenja gadgeta poput pametnih telefona i kamera. Proizvođač tvrdi da jakna predstavlja odjeću za sve sezone, mada bi to po nama onda trebalo uključiti i rashlađivanje tijela, o čemu za sada ništa ne govore.

Kako bi nas uvjerili da je jakna doista tako pametna i kvalitetna kao što tvrde, kažu da ju je za njih testirala vojska.

FlexWarm 3

Kada se kampanja postavi u sustav crowdfundinga, moći ćete ju naručiti ako uplatite najmanje 199 dolara (1.350 kn) u kampanju na Kickstarteru.

Izvor: Kickstarter

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam