Nalazite se
  • Pop Tech
  • GoPro lansira video streaming servis
Članak
Objavljeno: 28.08.2020. 14:01

GoPro Plus 

GoPro lansira video streaming servis

Nova platforma će vam omogućiti video streaming pomoću Hero 8 Black, Hero 7 Black i Max kamera.

GoPro lansira video streaming servis

Popularnost Twitcha i drugih servisa koji omogućuju live streaming video sadržaja, natjerala je GoPro na razvoj svoje platforme koja će to isto omogućiti.

GoPro je upravo objavio da će svi njegovi korisnici koji se pretplate na GoPro Plus servis, imati mogućnost dijeljenja video sadržaja uživo sa svojim prijateljima putem direktnog linka, kako bi mogli pratiti njihove avanture.

Valja naglasiti da će servis raditi samo s tri modela GoPro kamere, odnosno Hero 8 Black, Hero 7 Black i Max. 

GoPro ne iznosi detalje o funkcioniranju streaming servisa, već samo kaže da će live video funkcionirati u "visokoj kvaliteti" i da će biti jako jednostavan za korištenje,

Kako biste mogli koristiti novu uslugu morat ćete plaćati pretplatu u visini od 4,17 dolara mjesečno, no prije plaćanja ćete imati mogućnost besplatnog korištenja u testnom razdoblju od 30 dana.

Pretplata uključuje neograničenu pohranu GoPro video filmova u nativnoj razlučivosti i popuste na dodatke poput stalaka i zaštitnih kućišta.

Obzirom da ste s GoPro kamerama i do sada mogli streamati video na druge platforme poput YouTubea i Twitcha (i to još besplatno), ovaj servis je samo jedna nova opcija.

GoPro je ujedno najavio beta inačicu svojeg webcam utilitya za Windowse, koja je do sada bila dostupna samo korisnicima Appleovih Mac računala.Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
   

*/-->