Nalazite se
Članak
Objavljeno: 05.03.2020. 15:48

Half-Life: Alyx 

VIDEO: Valve pokazuje i komentira kako se igra Alyx

Kako biste igrali Half-Life: Alyx u VR okruženju, morat ćete se priviknuti na potpuno nove kontrole.

VIDEO: Valve pokazuje i komentira kako se igra Alyx

Kao što već vjerojatno znate, 23. ožujka izlazi prva VR igra iz Half-Life franšize pod naslovom Half Life: Alyx. Mnogi fanovi Falf-Lifea su se pitali je li ovaj naslov uopće za njih, jer gotovo niti jedna VR FPS igra do sada nije uspjela postići onu brzinu i fluidnost na koju su naučili u desktop okruženju.

Kako bi uvjerio gamere da će se u VR okruženju kretati i napucavati s jednakim guštom kao što su to činili u svim drugim igrama u kojima su upravljali Gordonom Freemanom i Alyx Vance, Valveov programer Robin Walker odlučio je prokomentirati gameplay i objasniti fanovima što ih čeka, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Kako bi se igrači navikli na potpuno nove kontrole s kojima se do sada nisu susretali, Valve je u početne razine igre ubacio potpuno bezopasne neprijatelje, pa ćete imati dovoljno vremena da naučite kako se u Alyxu puca, reloada, kreće i stupa u interakcije s okolišem. Valve je prije izdavanja igre puno razgovarao s igračima koji su testirali igru od najranije faze, kako bi otkrio što im smeta i što bi željeli promijeniti, kako bi razvio sustav za upravljanje koji će biti dovoljno jednostavan da ga brzo "naučite i zaboravite", kako biste se mogli posvetiti žestokoj i brzoj akciji, a ne razmišljati o komandama.

Valve vjeruje da će ova igra biti najveći razlog zbog kojeg će se gameri okrenuti VR-u, a hoće li to doista biti tako saznat ćemo uskoro. Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
   

*/-->