Nalazite se
Članak
Objavljeno: 05.03.2020. 14:10

Project Sandcastle 

Sad možete instalirati Android 10 na iPhone 7 i 7 Plus

Zbog čega biste uopće instalirali Android na iPhone? Samo zato jer to možete!

Sad možete instalirati Android 10 na iPhone 7 i 7 Plus

Ekipa developera iz Corelliuma očito nije imala drugog posla u životu kada je odlučila razviti projekt Sandcastle, koji je usmjeren instaliranju operativnog sustava Android na iPhone.

U ovom trenutku njihov "hack" funkcionira samo na iPhoneu 7, iPhoneu 7 Plus i iPad Touchu, a obzirom da se radi o beti možete očekivati da vam neke stvari neće raditi kako treba ako odlučite na svoj iPhone instalirati Googleov operativni sustav. 

Kao što developer objašnjava, Android 10 se može dobro instalirati na iPhone 7, no nećete imati podršku za GSM i Bluetooth, ali ćete  moći koristiti Wi-Fi za spajanje na Internet.

Pored toga nećete na iPhoneu moći koristiti Googleove aplikacije, niti bilo koje druge programe koji koriste Google Mobile Services. Sve druge aplikacije će vam raditi kada ih preuzmete iz drugih online dućana ili ako koristite samostojeće APK instalere.

Druga stvar koju trebate znati je da instaliranje Androida na iPhone pomoću Project Sandcastela nijetrajno "flashanje" operativnog sustava, jer kada restartate iPhone, instalacija Androida će se izgubiti i uređaj će ponovno raditi na iOS-u.

Corellium kaže da će projekt uskoro podržavati više modela iPhoneova.

Ako nemate što pametno raditi sa svojim iPhoneom 7 i želite vidjeti kako na njemu radi Android, posjetite ovu poveznicu.Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->