Nalazite se
Članak
Objavljeno: 03.03.2020. 15:05

Valorant 

VIDEO: Tvorci League of Legendsa rade shooter

Riot Games razvija besplatnu komepetitivnu pucačinu koja predstavlja konkurenciju CS:GO. 

VIDEO: Tvorci League of Legendsa rade shooter

Developeri iz studija Riot Games, koji su slavu stekli velikim MOBA naslovom League of Legends, razvijaju svoj prvi FPS pod nazivom Valorant. Igra je zamišljena kao kompetitivni shooter koji poprilično podsjeća na CS:GO uz primjesu Overwatcha.

Iz do sada viđenih materijala nazire se očita namjera developera da ovo postane novi esports naslov koji bi se jednog dana mogao igrati na raznim natjecanjima i turnirima, naravno ako ga prihvate pro gameri

Dodatni prilog tome su prilično mali hardverski zahtjevi, pa će vam za minimalnu konfiguraciju biti dovoljan Intel i3-370M procesor, Intel HD 3000 GPU, 4 GB RAM-a, 1 GB VRAM-a i 64-bitni Windowsi 7, 8 ili 10 za igranje u 30 fps, dok ćete za 60 fps trebati Intel i3-4150 CPU i GeForce GT730 GPU, dok ćete za 144 fps ili više trebati barem Intel Core i5-4460 CPU i GeForce GTX 1050 Ti GPU.

Igra će biti besplatna i igrati će se u timskom multiplayeru po sistemu 5v5 igrača, a slično kao u CS-u, jedan metak u pravo mjesto će značiti trenutnu egzekuciju, što jasno govori da će biti najvažnije brzo i precizno nišanjenje (aimanje), kao što možete vidjeti u ovom videu.

Nakon lansiranja igre imat ćete mogućnost odabira nekog od 10 ponuđenih likova, a svaki meč će se sastojati od 24 runde plus "sudden death" majstoricu ukoliko će rezultat biti izjednačen.

Igrači će u početku na raspolaganju imati samo jedan mod pod nazivom "Bomb defusal", no očekuje se da će ih kasnije biti više.

Na početku meča igrači će kupovati oružje na sličan način kao u CS-u, a svaki lik će imati i svoje specijalne sposobnosti, kao i jedno "ultimativno" oružje koje će biti izrazite jačine, ali će mu trebati dugo vremena da se ohladi.

Igra bi se trebala pojaviti tijekom ovog ljeta, a prije izlaska finalne inačice Riot je najavio betu.Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->