Nalazite se
Članak
Objavljeno: 21.11.2020. 11:50

@POTUS 

Twitter prebacuje predsjednički račun Bidenu

Društvena mreža za mikro-blogging potvrdila je da će nakon inauguracije transferirati predsjednički račun s Trumpa na Bidena.

Twitter prebacuje predsjednički račun Bidenu

Twitter će prenijeti službeni predsjednički račun @POTUS na novoizabranog predsjednika SAD-a Joea Bidena čim položi prisegu na Dan inauguracije, rekli su iz tvrtke Politico, citirajući email poruku glasnogovornika poznate mikro-blogging društvene mreže Nicka Pacilija. "Twitter će račun prenijeti Bidenu, čak i ako predsjednik Donald Trump ne prizna rezultate izbora - što još uvijek nije učinio", navodi Pacilio.

Osim tog računa, prebacit će se i drugi predsjednički računi, uključujući @whitehouse, @VP i @FLOTUS. Postojeći sadržaji na njima će se arhivirati prije nego što ih prebace na Bidena, što znači da će novoizabrani američki predsjednik započeti tweetanje s resetiranim računom s nula tweetova.

Trump će nakon inauguracije i dalje imati kontrolu nad svojim privatnim računom @realDonaldTrump, no njegov će račun izgubiti specijalni status i zaštitu koju je imao dok je bio predsjednik SAD-a, pa će funkcionirati pod istim pravilima kao i svi drugi računi „običnih“ korisnika Twittera.Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->