Nalazite se
Članak
Objavljeno: 17.11.2020. 12:51

Honor 

Huawei prodaje Honor brand

Huawei je odlučio prodati svoj brand telefona Honor tvrtki Shenzhen Zhixin New Information Technology Limited.

Huawei prodaje Honor brand

Od kako je pod udarom američkog bana, Huawei se trudi prebroditi veliku krizu koja mu stalno prijeti na različite načine, a najnoviji potez na koji se odlučio je prodaja svojeg branda telefona Honor tvrtki Shenzhen Zhixin New Information Technology Limited.

U današnjoj izjavi objavljenoj na službenoj stranici, Huawei kaže kako je u trenutku dok mu se poslovanje nalazi pod velikim pritiskom, odlučio prodati Honor brand s cijelom njegovom imovinom navedenoj tvrtki, kako bi omogućio Honorovim kanalima i dobavljačima da nastave s radom. 

Honor brand je nastao 2013. godine i bio je posebno usmjeren mladim korisnicima, a u međuvremenu se razvio u marku telefona s godišnjom isporukom od preko 70 milijuna jedinica. Osim telefona, pod imenom branda se proizvode pametni satovi i prijenosna računala

Huawei se zahvalio svim korisnicima, kanalima, dobavljačima, partnerima i zaposlenicima na posvećenosti u razvoju Honora. Za sada još nisu poznati planovi kupca Honora, pa ne  znamo na koji način misle održati brand i u kojem obimu.

Također nije poznato ni koliko novca će Huawei dobiti od prodaje svojeg poznatog branda. Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
   

*/-->