Nalazite se
Članak
Objavljeno: 06.11.2020. 11:46

Teslaquilla 

U prodaji skupa Tesla tekila

Proizvod koji je bio Muskova prvotravanjska šala sada je postao stvarnost, no morat ćete ga skupo platiti.

U prodaji skupa Tesla tekila

Prije dvije godine Elon Musk je tweetao prvotravanjsku šalu u kojoj je predstavio Teslaquillu, prvo žestoko alkoholno piće s brandom Tesle. Kao i puno puta do sada u slučaju Muska, prvotravanjska šala se pretvorila u stvaran proizvod, pa u web dućanu Tesle možete naručiti Teslinu tekilu od agave añejo po cijeni od nemalih 250 dolara, odnosno oko 1.590 kuna.

Zapravo ne možete jer piše da je Tesla tekila rasprodana, a nije poznato je li to bila ograničena jednokratna ponuda ili Musk doista misli pokrenuti "pecaru" tekile.

Pored toga, zbog američkih zakona o distribuciji alkoholnih pića, Muskova se tekila smije prodavati u samo nekoliko država u SAD-u, što znači da je ne možete naručiti u Hrvatsku, pa se ne moramo bojati da će netko optužiti VIDI zbog reklamiranja alkoholnih pića.

Zanimljivo je da tekilu proizvodi tvrtka Nostros Tekila, čije boce se prodaju po cijenama između 40 i 50 dolara, no ovdje se navodno radi o tekili odležanoj mjesecima u bačvama od francuskog hrasta prije nego se počela točiti u doista zanimljive boce u obliku munje. Lijepa zarada, zar ne?

U svakom slučaju ako se kojima slučajem uspijete dočepati jedne boce, nemojte ni za živu glavu piti dok vozite, čak ni s uključenim Teslinim autopilotom.  Vezani sadržaji
Ključne riječi Tesla Musk Teslaquilla tekila
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
   

*/-->