Nalazite se
  • Non Tech
  • Svijet
  • Shadow of the Colossus besplatan za PS Plus korisnike
Članak
Objavljeno: 27.02.2020. 13:32

PlayStation 

Shadow of the Colossus besplatan za PS Plus korisnike

Od 3. ožujka do 6. travnja možete besplatno preuzeti i igrati Shadow of the Colossus i Sonic Forces.

Shadow of the Colossus besplatan za PS Plus korisnike

Ukoliko ste pretplatnici PlayStationovog PS Plus servisa, vjerojatno vam je poznato da Sony omogućuje svim korisnicima besplatno preuzimanje vrhunskih naslova koje mogu igrati sve dok su pretplaćeni na servis. Ukoliko niste znali, još uvijek možete preuzeti BioShock: The Collection, The Sims 4, i Firewall Zero Hour (PSVR), naslove koji su bili u ponudi za veljaču, dok za ožujak dolaze Shadow of the Colossus i Sonic Forces.

Shadow of the Colossus je remake istoimene akcijske avanture iz 2005. godine i omogućuje vam borbe protiv velikih kamenih čudovišta "kolosa" koje možete pobjeđivati isključivo napadanjem određenih dijelova njihovih tijela. Igra se inače prodaje za 269 kuna, pa ćete si lijepo uštedjeti.

Sonic Forces je naslov koji je lansiran povodom 25-godišnjice franšize Sonic the Hedgehog i izdan je prije tri godine s tri moda: Classic,Modern i Avatar. To je akcijska avantura koja se igra slično kao sve druge Sonic igre i omogućuje igračima odabir jednog od tri lika, dva  nalik na Sonic the Hedgehoga, i jednog "Avatara" kojeg si možete kreirati sami. Obje igre su totalno zarazne, pa ako imate pretplatu na PlayStation Plus, ne biste ih smjeli propustiti.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->