Nalazite se
Članak
Objavljeno: 10.02.2020. 10:55

Valve 

CS:GO utišava bezobrazne igrače

Valve se nada da će ovime smanjiti količinu uvredljive i bezobrazne komunikacije među igračima.

CS:GO utišava bezobrazne igrače

Svi koju su ikada igrali multiplayer igre, posebice timske, vjerojatno su se susreli s ljudima koji se ne mogu kontrolirati kada im ne ide, pa su skloni vrijeđati i psovati druge igrače, što vam često može pokvariti zabavu. Neke igre za to imaju sustav "vote-kick", u kojem igrači mogu glasati da se nekoga izbaci iz meča, pa se glasovima većine možete riješiti nekog divljaka, no tada ste automatski u meču lišeni jednog člana tima.

Mogućnost utišavanja ili "mjutanja" pojedinačnih igrača u nekim od najpopularnijih igara poput CS:GO do sada nije postojala, pa to Valve sada želi promijeniti uvođenjem novog sustava.

Sustav će se temeljiti na prijavama (reportima), što znači da će igrači koji skupe određeni broj prijava za neprimjereno izražavanje prvo dobiti upozorenje, a potom će im zvuk biti u potpunosti ugašen (muted) u svim mečevima i to kod svih drugih igrača sve dok ne skupe određeni broj XP bodova, temeljem čega će im kazna biti ukinuta. 

Valve kaže da će igrači kojima ne smetaju takvi ljudi imati mogućnost da ih "unmutaju", no po "defaultu" će biti "nijemi".

Rekli bismo da ovo nije ništa posebno. Kada bi postojao AI koji bi prepoznavao komunikaciju kretena i automatski ih kažnjavao, to bi već bila druga stvar.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->