Nalazite se
Članak
Objavljeno: 17.02.2020. 13:30

GeForce Now 

NVIDIA o izlasku Activisiona iz GeForce Now

Igre Activision Blizzarda više nisu dostupne na servisu, ali to neće biti zauvijek.

NVIDIA o izlasku Activisiona iz GeForce Now

Prošli tjedan gamerski svijet je prilično razočarala vijest o tome da Activision Blizzard povlači sve svoje igre iz Nvidijinog GeForce Now game-streaming servisa koji je od nedavno dostupan i u Hrvatskoj.

Nvidia nije komentirala zbog čega je Activison odlučio napustiti Geforce Now, ali je rekla da će se potruditi da na platformu vrati čitav katalog igara poznatog distributera i developera. 

Bloomberg je uspio doći do službene izjave Nvidije prema kojoj ispada da je prošlotjedna izjava bila krivo shvaćena u medijima, jer Activision zapravo nije sam izašao iz GeForce Now, već ga je „izbacila“ Nvidia.

Nvidia kaže kako je zatražila Activision Blizzard da uključi svoje igre u GeForce Now beta testiranje i dobila od njega dozvolu, no nije tražila odobrenje za korištenje igara nakon lansiranja komercijalnog servisa.

To znači da je na svoju ruku odlučila privremeno ukloniti njegove igre iz GeForce Now platforme sve dok ne sklopi službeni sporazum o partnerstvu, nakon čega bi se Call of Duty, OverWatch i drugi naslovi trebali ponovno naći na popisu servisa.

GeForce Now trenutno koristi dva modela, jedan besplatan s vremenskim ograničenjem igranja u trajanju od 1 sata dnevno te Premium koji se naplaćuje 5,5 eura mjesečno i omogućuje 6 sati igranja svih naslova dnevno. Premium servis će vam dati prioritet na Nvidijinim serverima i omogućiti Ray Tracing u onim igrama koje ga podržavaju, dok ćete na besplatno igranje ponekad morati čekati u redu dok se ne oslobode hardverski resursi. Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->