Nalazite se
Članak
Objavljeno: 28.10.2020. 16:28

Digitalni Borat 

Alexa vas sad savjetuje Boratovim glasom

Kad upitate digitalnog aistenta kakvo je vrijeme vani, on će vam odgovoriti - very nice!

Alexa vas sad savjetuje Boratovim glasom

Kao što to vjerojatno dobro znate, Sacha Baron Cohen je dovršio snimanje filma Borat 2 ili kako se službeno zove Borat Subsequent Moviefilm: Delivery of Prodigious Bribe to American Regime for Make Benefit Once Glorious Nation of Kazakhstan (molimo vas da si to sami prevedete), pa je krenula velika svjetska promocija.

Osim što promovira film uobičajenim medijskim provokacijama, satirom na granici dobrog ukusa, neprimjerenim "izmima" i drugim karakterističnim forama (zbog kojih volimo Borata), Sacha Baron se sada može naći i u vašem digitalnom asistentu Alexa, gdje će vam na kazahstanskoj varijanti engleskog odgovarati na važna životna pitanja poput "koja je zemlja treća najslobodnija na svijetu nakon Kazahstana i Sjeverne Koreje" ili "gdje se može kupiti zdravo bijelo dijete na akciji".

Kako biste dobili Borata u svoj Echo pametni zvučnik ili neki drugi gadget opremljen Alexom, potrebno je reći "Alexa, open Borat Assistant", no budite svjesni da ćete time pustiti vraga iz torbe, jer bi vas i vaše ukućane mogle iznenaditi neke riječi i izrazi koji nisu prihvatljivi svim društvenim i dobnim skupinama.

Ako već posjedujete neki Alexa gadget, vjerujemo da ćete isprobati kako radi na pogon Borata i morate se požuriti jer je ova značajka ograničenog roka trajanja.

Ako se pitate što je došlo Amazonu da ubaci Borata u Alexu, odgovor je jednostavan. Film Borat 2 je od sada dostupan na Amazon Prime Video servisu, pa se i ovo nalazi u službi njegove promocije.   Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->