Nalazite se
  • Pop Tech
  • VIDEO: Tajna nadzorna kamera u USB punjaču
Članak
Objavljeno: 26.01.2020. 13:58

HD Mask 

VIDEO: Tajna nadzorna kamera u USB punjaču

Skrivena kamera 24 sata dnevno prati vaš dom i šalje vam sliku na aplikaciju telefona kada primijeti pokret.

VIDEO: Tajna nadzorna kamera u USB punjaču

Ako želite u svoj dom uvesti nadzorni sustav kamera, a željeli biste da je potpuno neprimjetan, na raspolaganju imate kameru pod nazivom HD Mask koja je vrlo diskretna jer je skrivena u funkcionalnom USB punjaču.

USB punjač utaknete u strujnu utičnicu kako biste imali energiju za punjenje svojih gadgeta, ali i za 24-satni rad  kamere opremljene širokokutnim objektivom s kutom gledanja od 75 stupnjeva i 1080p rezolucijom slike.

Kamera integrirana u punjač je gotovo nevidljiva, a preko vaše kućne Wi-Fi mreže sliku šalje na SD karticu i u oblak kojem možete pristupiti svojim pametnim telefonom, odnosno aplikacijom za Android ili iOS, kao što možete vidjeti u ovom videu.

U svoj dom ili poslovni prostor možete postaviti više kamera i pratiti ih putem aplikacije, a osim u strujnu utičnicu kameru možete utaknuti i u bilo koji gadget s USB utorom poput računala, telefona ili tableta. Kamera može snimati u konstantnoj petlji, kao i na detekciju kretanja, obzirom da u sebi ima i senzor pokreta.

HD Mask USB punjač s nadzornom kamerom se prodaje po cijeni od 89,99 dolara, a više informacija možete pronaći na ovoj poveznici.

Vezani sadržaji
Ključne riječi kamera nadzorna HD Mask USB punjač
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->