Nalazite se
Članak
Objavljeno: 13.11.2018. 13:48

ZFF - Industrija 

VR i radionice videoigara na Zagrebačkom festivalu filma

Započeo je Zagreb film festival u okviru kojeg je i program Industrija koji obuhvaća VR projekte i radionice izrade igara.

VR i radionice videoigara na Zagrebačkom festivalu filma

Ovogodišnji 16. Zagreb Film Festival koji se održava od 11. - 18.11.2018. će u natjecateljskim i popratnim programima prikazati više od sto filmova, a uz njega dolazi i program Industrija, posvećen edukativnim i praktičnim sadržajima, koji će i ove godine predstaviti niz radionica, predavanja, panela i pitching forum studentskih projekata iz regije. Tijekom sedam dana programa Industrije dotaknut će se mnogi važni aspekti u ciklusu proizvodnje filma – od razvoja projekta, pisanja scenarija, financiranja i koprodukcijskih mogućnosti do pakiranja projekta, ali i inovativnih metoda korištenja VR projekata, odnosno novih tehnologija.

20181112-033012-julienduvalphoto

Na Zagreb Film Festivalu se od početaka isticala potreba publike za dodatnim filmskim sadržajima, razgovorima s autorima te posebnim programima namijenjenim filmskim profesionalcima, mladim filmašima i svima zainteresiranima za različite aspekte filmske proizvodnje. Od 2012. godine Industrija kao zaseban program okuplja različite sadržaje u jedinstvenu edukativnu networking platformu.

Program Industrija započinje 14.11.2018. u 16:00 sati u Sceni F22 u Frankopanskoj 22, gdje će se održati Masterclass Hafsteinna Gunnara Sigurdssona pod nazivom Kreativnost iz ograničenja.

Više informacija o ZFF-u i programu Industrija potražite na ovoj poveznici.Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->