Nalazite se
  • Lifestyle
  • Objavljen popis svih PlayStation Classic igara
Članak
Objavljeno: 29.10.2018. 15:11

Sony 

Objavljen popis svih PlayStation Classic igara

Na popisu su se našli gotovo svi hitovi sa stare plejke ali nam ponešto nedostaje.

Objavljen popis svih PlayStation Classic igara

Sony je napokon objavio čitav popis igara za PlayStation Classic konzolu koja će krenuti u prodaju 3. prosinca ove godine i prodavat će se kod nas za nekih 800 kuna. Da vas podsjetimo, na mali Classic neće biti moguće instalirati druge igre, pa smo željno iščekivali ovaj popis.  Gotovo svim nostalgičarima dopast će se većina naslova koje će moći zaigrati na "novoj staroj plejki", pa su tu veliki hitovi tipa Final Fantasy VII, GTA,  Metal Gear Solid, Resident Evil Director's Cut, Twisted Metal te jedan od naših favorita Syphon Filter.

Na žalost Sony je po nama ipak malo "fejlao" s popisom igara, jer na njemu recimo nema PES nogometa, kao ni Gran Turisma, a ta dva naslova bi zamijenila lijepo neke naslove koji su bili dosta solidni, ali nisu predstavljali „strašne“ hitove. Vjerujemo da se nitko ne bi bunio da su ih stavili recimo umjesto Revelations: Persona ili Mr Driller. Čak i bez toga je po nama PlayStation Classic jedan od najboljih poklona za božićne i novogodišnje praznike ove godine, s kojim nećete pogriješiti ako ga stavite bilo kome od 6-66 ispod bora, ali morali smo reći i nešto što nam nije po volji.

Dakle, igre koje ćete dobiti instalirane na PlayStation Classic konzolu su:

Battle Arena Toshinden, Cool Boarders 2, Destruction Derby, Final Fantasy VII, Grand Theft Auto, Intelligent Qube, Jumping Flash, Metal Gear Solid, Mr Driller, Oddworld: Abe's Oddysee, Rayman, Resident Evil Director's Cut, Revelations: Persona, Ridge Racer Type 4, Super Puzzle Fighter II Turbo, Syphon Filter, Tekken 3, Tom Clancy's Rainbow Six, Twisted Metal i Wild Arms.

Zadovoljni ili razočarani? Nestrpljivo očekujemo vaše komentare na našem Fejsu.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->