Nalazite se
  • Lifestyle
  • VIDEO: Razvaljujte zločeste robote u svojoj sobi
Članak
Objavljeno: 09.10.2018. 11:36

Dr. Grordbort Invaders 

VIDEO: Razvaljujte zločeste robote u svojoj sobi

Uskoro izlazi AR pucačina koja predstavlja ekskluzivu za Magic Leap One naočale.

VIDEO: Razvaljujte zločeste robote u svojoj sobi

Nakon što je Magic Leap predstavio svoj AR naočale Magic Leap One koje pomalo podsjećaju na HoloLens, obećao je da će za njih lansirati ekskluzivne AR igre koje će nam omogućiti da svoj dom pretvorimo u virtualno bojno polje.

Magic Leap je sada objavio da će uskoro za Magic Leap One izdati pucačinu Dr. Grordbort’s Invaders, čijim likovima su svoj glas posudili poznati hollywoodski glumci Stephen Fry i Rhys Darby.

Kako će ta igra izgledati i kako ćete se obračunavati za zločestim robotima u svojoj sobi možete pogledati u ovom kratkom teaser videu.

Što se radnje igre tiče, Magic Leap navodi da su zločesti roboti s planeta robota odabrali vašu sobu za početak invazije na Zemlju, pa se teleportiraju kroz vaše zidove i pod, a na vama je da zgrabite lasersko oružje u ruke i krenete ih tamaniti. Također kažu da ovakav imerzivan gameplay do sada nikada niste vidjeli, a likovi će biti toliko uvjerljivi da ćete se skrivati u zaklon iza kauča.

"Uz pomoć GPU i CPU enginea koji generiraju hiperrealistične vizuale, svaki Probebot, Simpletron i Thugmobot će vam stvoriti doživljaj kao se doista nalazite okruženi stvarnim neprijateljima", tvrdi Magic Leap.  

Više detalja o igri Dr. Grordbort’s Invaders možete pronaći na službenoj stranici putem ove poveznice.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->