Nalazite se
  • Lifestyle
  • Tenkovi iz Mad Maxa u World of Tanks Blitz
Članak
Objavljeno: 17.10.2018. 09:39

Peter Pound 

Tenkovi iz Mad Maxa u World of Tanks Blitz

Dizajner iz filma Mad Max: Fury Road napravio dva tenka za popularnu igru.

Tenkovi iz Mad Maxa u World of Tanks Blitz

Poznati developer i izdavač igara Wargaming, povodom Noći vještica će igračima besplatno ponuditi dva nova tenka za igru World of Tanks Blitz, koja je ekskluzivno izradio dizajner i konceptualni umjetnik Peter Pound, poznat kao dizajner vozila u filmu Mad Max: Fury Road.

Do novih tenkova (Tier V Scavenger i Tier VII Gravedigger) moći ćete doći samo tijekom Mad Games eventa (moda) između 17. listopada i 12. studenog ove godine. Kako biste došli do Scavengera, morat ćete pobijediti u 50 bitaka u Regular battles modu, dok ćete za Gravediggera morati završiti set Battle misija. 

Osim Poundovih tenkova, Mad Games mod će sadržavati i ekskluzivni postapokaliptični mod u kojem su pješčane oluje uništile krajolike igre. Tenkisti će moći koristiti specijalne sposobnosti poput nevidljivosti i samoobnavljanja štitova i oklopa.

Ako niste znali, igra World of Tanks Blitz je besplatna za sve platforme (Android, iOS, MacOS i Windows 10), a više informacija i linkove za preuzimanje naći ćete na ovoj poveznici.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam