Nalazite se
  • Lifestyle
  • Star Wars TV serija će biti svemirski vestern
Članak
Objavljeno: 06.10.2018. 13:34

The Mandalorian 

Star Wars TV serija će biti svemirski vestern

Star Wars TV serija The Mandalorian pratit će dogodovštine novog lika, svemirskog revolveraša.

Star Wars TV serija će biti svemirski vestern

Nakon što je u ožujku ove godine redatelj Iron Mana Jon Favreau objavio da razvija akcijsku Star Wars TV seriju  koja je smještena u razdoblje između pada Carstva i uspona Prvog reda, krenule su brojne spekulacije od strane zbunjenih fanova. Favreau je u međuvremenu objavio da će se nova serija zvati The Mandalorian, što je totalni odmak od naslova koje je koristio LucasFilm, a ukazuje da ćemo pratiti lika ili likove koji izgledaju poput Boba Fetta i Jango Fetta, obzirom da oni koriste Mandalorijanske oklope i dolaze s planeta Mandalorea koji se mogao vidjeti u animiranim serijama Clone Wars i Rebels.

 Mandalorijanci su neka vrsta svemirskih komandosa koji su tijekom građanskih ratova raznijeli svoj matični planet, nakon čega preživjeli pripadnici lutaju svemirom kao plaćenici. Favreu je izjavio da ćemo u TV seriji pratiti zbivanja vezana uz jednog "svemirskog revolveraša" na kog će biti fokusirana čitava priča, pa možemo očekivati svemirsku vestern seriju.

Na službenoj stranici nove serije sada je objavljeno da je snimanje prve epizode upravo započelo te je objavljena prvo slika iz serije (gore). Također navode da će Favreau biti scenarist i izvršni producent, a Dave Filoni (Star Wars: The Clone Wars, Star Wars Rebels) će režirati prvu epizodu. Među ostalim redateljima epizoda najavljeni su Deborah Chow (Jessica Jones), Rick Famuyiwa (Dope), Bryce Dallas Howard (Solemates) i Taika Waititi (Thor: Ragnarok).

Ako želite pratiti razvoj serije, s vremena na vrijeme posjetite ovu poveznicu.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam