Nalazite se
Članak
Objavljeno: 27.08.2020. 16:55

Rimac C_Two 

VIDEO: Prvak Formule 1 kupio Rimčev hiperautomobil

Nakon pune godine dana razmišljanja koji će auto kupiti, bivši trkač se odlučio na Rimac C_Two.

VIDEO: Prvak Formule 1 kupio Rimčev hiperautomobil

Nico Rosberg, bivši njemački vozač autotrka, koji je 2016. godine osvojio prvenstvo u Formuli 1, prije nekih godinu dana je na svojem YouTube kanalu objavio video u kojem je izjavio kako mu je namjera kupiti novi hiperautomobil. U videu je rekao koje su mu stvari važne za novo vozilo te je zatražio mišljenje fanova koji su mu u komentarima nudili svoje prijedloge.

Nico je sada objavio novi video u kojem je napokon otkrio za koji se auto odlučio, a njegovom odlukom će najzadovoljniji biti Mate Rimac i ekipa, obzirom da je odluka pala upravo na najnoviji hiperautomobil iz Svete Nedelje, Rimac C_Two, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Nico je već posjetio Svetu Nedelju, razgledao sve pogone, upoznao ljude koji mu slažu novi automobil, no još nije poznato kada će imati priliku odvesti se u njemu, niti koliko će ga hrvatski hiperautomobil točno koštati.

Inače, zanimljivo je da je Nico Rosberg nakon deset godina utrkivanja u GT2 i Formula natjecanjima, samo pet dana nakon osvajanja Formula 1 prvenstva 2016. godine u ekipi Mercedesa, objavio da prestaje s karijerom profesionalnog trkača, jer je želio otići iz svijeta autotrka na vrhuncu slave.

U toj sezoni je u Mercedesu bio prvi vozač, dok je drugi vozač tima bio Lewis Hamilton. Očito je zaradio dovoljno para da u ranim tridesetim godinama života ode u mirovinu i da si još može priuštiti auto koji sigurno nije best-buy. 

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

   

*/-->