Nalazite se
Članak
Objavljeno: 25.02.2020. 13:13

LUMEN Data Science 

Prijavite se na natjecanje iz podatkovnih znanosti

eStudent organizira natjecanje za studente na području računalnih znanosti, statistike, ekonometrije i matematike.

Prijavite se na natjecanje iz podatkovnih znanosti

U sklopu LUMENa, najvećeg studentskog edukativnog natjecanja u regiji, udruga eSTUDENT organizira LUMEN Data Science, natjecanje namijenjeno studentima koji žele izbrusiti svoje znanje vezano za analitičko razmišljanje, predikciju, računalne znanosti i matematiku. Prijave su otvorene od 2. do 13.ožujka, a mogu se prijaviti timovi s dva do četiri člana. Temu ovogodišnjeg natjecanja moći ćete saznati na svečanom otvorenju 2. ožujka u 17:30 sati na Fakultetu elektrotehnike i računarstva. U sklopu otvorenja organizirana je i panel rasprava pod nazivom “Data. Data Everywhere”. Daljnje informacije o otvorenju bit će dostupne na Facebooku.

Data Science, nasljednik prošlogodišnjeg Mozgala, uz Engineering, Development i Business jedno je od četiri područja natjecanja LUMEN. eSTUDENT ga provodi u partnerstvu s vodećim poduzećima u toj sferi i potporom akademske zajednice koja je aktivno uključena u organizaciju projekta. Studenti će sudjelovanjem u radionicama imati priliku izravno se povezati s poduzećima koja će im pružiti podršku u vidu edukacije i mentorstva, ali i primijeniti stečena znanja na konkretnim poslovnim slučajevima. Glavni cilj natjecanja stjecanje je praktičnih znanja iz područja računalnih znanosti, statistike, ekonometrije i matematike, ali i usvajanje važnih vještina poput poslovnog komuniciranja i kreativnog rješavanja problema.

Finalisti Projekta mogu znatno povećati svoj studentski budžet jer su partnerska poduzeća odlučila istaknute sudionike projekta s najboljim projektnim rješenjima nagraditi novčanim nagradama. Pobjednici će osvojiti 15.00 kn, drugoplasirani 10.000, a trećeplasirani 5.000 kn. Također, finalisti koji najbolje prezentiraju svoju ideju na završnici osvojit će dodatnih tisuću kuna.

Ako vas zanima data science i želite se praktično okušati u stvarnom poslovnom svijetu, a uz to i dobro zaraditi, dođite na otvorenje Projekta 2.ožujka na FER-u!  Za više informacija o LUMEN-u posjetite službenu web stranicu eSTUDENTaFacebook stranicu ili se prijavite na newsletter.Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->