Nalazite se
  • Lifestyle
  • VIDEO: Prve igre koje će biti u ponudi Discorda
Članak
Objavljeno: 03.10.2018. 12:48

Discord 

VIDEO: Prve igre koje će biti u ponudi Discorda

Discord želi postati platforma za prodaju igara poput Steama i Uplaya.

VIDEO: Prve igre koje će biti u ponudi Discorda

Discord je svim gamerima poznat kao jedan od najpopularnijih programa za team chat u igrama, pa je mnoge iznenadila njegova najava s početka ove godine kada je rekao da planira postati platforma za digitalnu distribuciju igara poput Steama, Origina i Uplaya. Pored toga, Discord je izjavio da se želi najvećim dijelom fokusirati na program "First on Discord", kako bi pomogao Indie developerima lansiranjem naslova koji će biti ekskluziva za njegovu platformu.

U svojem najnovijem priopćenju Discord je objavio popis prvih 7 naslova koji će se naći u njegovom Discord Storeu koji se trenutno nalazi u zatvorenoj beti te je objavio ovaj video u kojem se nalaze njihovi traileri.

Prve igre koje će se naći u ponudi su tako Minion Masters, Mad Machines, Bad North, At Sundown, Sinner: Sacrifice for Redemption, King of the Hat i Last Year: The Nightmare. Radi se o vrlo raznovrsnim naslovima, a koliko nam se čini, niti jedan od njih nije ekskluziva, jer se neki već mogu igrati na Xbox One, PS4 i Nintendo Switch konzolama, kao i preuzimati putem Steama.

Discord kaže da će igre koje se nađu u njegovoj "First on Discord" ponudi biti ekskluziva najmanje 90 dana, no te igre očito tek trebaju biti najavljene.

Zasad još uvijek nije poznato kada će Discord javno lansirati svoj Store.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam