Nalazite se
  • Lifestyle
  • VIDEO: Futuristička battle royale igra
Članak
Objavljeno: 21.08.2018. 12:17

Gamescom 2018 

VIDEO: Futuristička battle royale igra

Stormdivers donosi energetsko oružje, prijenosne štitove i specijalne moći.

VIDEO: Futuristička battle royale igra

Na ovogodišnjem Gamescomu Housemarque je službeno predstavio svoju novu multiplayer pucačku igru iz "battle royale" žanra pod nazivom Stormdivers. Igra predstavlja neku futurističku inačicu naslova poput PUBG-a i Fortnitea, a igrači više ne iskaču na mapu padobranima već slijeću malim letjelicama, a osim mačeta, pištolja, pušaka i automatskog oružja mogu koristiti raketne bacače, energetsko oružje, jetpackove, prijenosne štit-barijere, kao i zanimljive specijalne moći koje uključuju nevidljivost i kretanje brzinom munje.

HOVERBIKE-Stormdivers

U skladu s futurističkim settingom, tu su i specijalna vozila među kojima je i hoverbike koji pomalo podsjeća na Star Wars "speedere", kao što možete vidjeti u ovom videu.

Za razliku od PUBG-a i Fortnitea, na gameplay igre će prilično utjecati i vremenske nepogode, pa ćete se morati paziti oluja, munja i uragana, vjerojatno tijekom bijega iz sigurnih zona. Finski studio zasad nije otkrio nikakvih detalja o datumu izlaska, modovima gameplaya, platformama na kojima će igra raditi, niti koliko će se igrača međusobno obračunavati na mapama, no ukoliko želite ući u beta program i testirati igru tijekom razvoja, možete se predbilježiti putem ove poveznice.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam