Nalazite se
  • Lifestyle
  • VIDEO: Hrvatska igra SCUM najprodavanija na Steamu
Članak
Objavljeno: 30.08.2018. 13:39

Veliki uspjeh 

VIDEO: Hrvatska igra SCUM najprodavanija na Steamu

Survival igra Gamepiresa prodaje se bolje od svih u Steamovom Early Accessu.

VIDEO: Hrvatska igra SCUM najprodavanija na Steamu

Najnovija igra survival žanra SCUM, koju potpisuju hrvatski developeri iz tvrtke Gamepires uz koprodukciju i sufinanciranje od strane Croteama, od nedavno se nalazi u Early Access programu Steama, gdje ju možete kupiti po cijeni od 16,79 eura.

Vrlo brzo nakon ulaska u digitalnu ponudu Valveovog portala za prodaju igara, SCUM je zasjeo na prvo mjesto po prodaji u Early Accessu i dobio oznaku Top Seller. Pored toga, SCUM drži i drugo mjesto po prodaji na istoj listi sa supporter pack bundleom koji se prodaje po cijeni od 23,73 eura, pa se već sada može govoriti o ogromnom uspjehu hrvatskih developera.

Ako vam nije poznato, igre u Early Accessu nisu dovršene, što znači da ih ljudi kupuju dok im još nisu popeglani svi bugovi i unešeni svi sadržaji, koje ćete nakon kupnje dobivati u obliku besplatnih nadogradnji.

STEAM Top Selling

SCUM je, kao što smo rekli, survival igra koja nas mrvicu podsjeća na battle royale igre tipa PUBG-a i Fortnitea, jer se zbivanja odvijaju na otoku kojeg 24 sata dnevno pokrivaju kamere, a najokorjeliji robijaši sudjeluju u "big brother" igri preživljavanja i nastoje osvojiti podršku gledatelja, producenata i sponzora kako bi osvajali slavu, poklone, pa čak i priliku za život nakon smrti. To znači da ćete se morati boriti protiv hordi računalno generiranih gadova, ali i pravih "živih" igrača u multiplayeru.

Igra je rađena na Unreal Engineu 4 i u tehničkom i vizualnom smislu djeluje doista fantastično, kao što se možete i sami uvjeriti u ovom videu.  

Zar nije lijepo znati da je Hrvatska druga u nogometu, ali prva video u igrama? :)

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam