Nalazite se
  • Lifestyle
  • VIDEO: Lansiran CoD Black Ops 4 gameplay launch trailer
Članak
Objavljeno: 25.09.2018. 13:26

CoD Black Ops 4 

VIDEO: Lansiran CoD Black Ops 4 gameplay launch trailer

Novi nastavak uključuje multiplayer, zombije i battle royale, ali ne i singleplayer kampanju.

VIDEO: Lansiran CoD Black Ops 4 gameplay launch trailer

Activision će 12. listopada lansirati Call of Duty Black Ops 4 za PC, PlayStation 4 i Xbox One platforme, a među uobičajanim sadržajima koji uključuju MP i preživljavanje protiv zombija, sada će se naći i battle royale, što nas uopće ne čudi, jer je taj mod trenutno jako popularan među ljubiteljima pucačkih igara, ponajviše zahvaljujući PUBG-u i Fortniteu.

Kako bi nas dodatno zaintrigirali uoči puštanja igre u prodaju, Activision i developer Treyarch objavili su novi gameplay trailer, koji možete pogledati ovdje.

 

Novi Black Ops 4 će biti prvi nastavak u franšizi koji neće posjedovati klasičnu  sigleplayer kampanju, no umjesto nje ćete dobiti Solo Missions mod, koji se fokusira na pozadinske priče likova s kojima ćete igrati u multiplayeru, poznate kao "Specijaliste", koji posjeduju specijalne sposobnosti i osobine. Black Ops 4 sadrži ukupno 10 specijalista, od kojih su Ruin, Prophet, Battery, Seraph, Nomad i Firebreak povratnici iz naslova Black Ops 3, dok su Recon, Ajax, Torque i Crash potpuno nove face.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam