Nalazite se
  • Lifestyle
  • VIDEO: Antologija stravičnih ubojstava u horror serijalu
Članak
Objavljeno: 22.08.2018. 09:46

Gamescom 2018 

VIDEO: Antologija stravičnih ubojstava u horror serijalu

Supermassive Games i Bandai Namco lansiraju novu seriju horror igara.

VIDEO: Antologija stravičnih ubojstava u horror serijalu

Developer Supermassive Games u suradnji s izdavačem Bandai Namco na Gamescomu je najavio novu seriju samostojećih horror igara pod naslovom The Dark Pictures Anthology. Proizvođač naslova Until Dawn koji je 2016. godine osvojio nagradu BAFTA za video igru s najboljim originalnim sadržajem, sada pokreće čitav serijal multiplatformskih horror igara kojima gamerima želi utjerati strah u kosti.

Svaka igra će predstavljati zasebni "samostojeći" naslov, što znači da će imati vlastitu priču, junake i negativce, a zajedničko im je to što će djelovati poput horror filmova u kojima upravljate likovima i radnjom, pri čemu ćete imati puno mogućnosti za pobjedu, preživljavanje ili pogibelj.

Man of Medan

Autori igre naglašavaju da će se igre odvijati u različitim "settinzima", pa će biti vrlo raznovrsne, kako po pričama, tako i po podžanrovskim obilježjima, pa možemo očekivati zbivanja u rasponu od čiste fantastike, horror SF-a, pa sve do okrutne stvarnosti.

Prva igra u seriji biti će Man of Medan i izaći će iduće godine, a u njoj ćemo pratiti veselo društvo koje se otisnulo brodićem na krstarenje, ribarenje i ronjenje. Nakon što pod vodom otkriju olupinu zrakoplova iz 2. svjetskog rata stvari se počinju zakuhavati kroz nadnaravne događaje koji opasno prijete njihovim životima, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Autori navode da ćete moći odabrati bilo kojeg od ponuđenih likova s kojim želite upravljati, svakoga sa svojim prednostima i manama, a zajedničko im je što svaki može preživjeti ili umrijeti u stravičnim okolnostima. Igra će imati višestruke završetke koji će ovisiti o akcijama igrača, što znači da ćete joj se moći više puta vraćati kako biste istražili "što bi bilo kad bi bilo".

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam