Nalazite se
  • Lifestyle
  • Igrajte besplatno Warhammer 40000 Space Marine
Članak
Objavljeno: 31.08.2018. 09:23

Humble Bundle 

Igrajte besplatno Warhammer 40000 Space Marine

Humble Bundle vam omogućuje da u ograničenom roku besplatno preuzmete Steam key za odlični TPS.

Igrajte besplatno Warhammer 40000 Space Marine

Humble Bundle, portal koji u dogovoru s izdavačima omogućuje jeftinu prodaju igara gamerima, a sav zarađeni novac dijeli dobrotvornim organizacijama, ovoga puta u ponudi ima besplatne Steam keyeve za odličnu pucačinu iz trećeg lica Warhammer 40.000: Space Marine.

Ukoliko želite doći do svoje besplatne igre, trebate biti registrirani na Humble Bundle, pristati na primanje njihovog newslettera, a potom na ovoj poveznici možete zatražiti kod za WH40K: Space Marine koji će vam omogućiti da dođete do Steam keya i potom preuzmete i igrate ovaj odličan naslov. Kada jednom aktivirate Steam key igra će biti zauvijek vaša pa ju možete downloadati i zaigrati kada god zaželite.  

WH40K Space Marine Humble Bundle

Savjetujemo vam da se požurite zatražiti svoj besplatni kod jer je ponuda vremenski ograničena do 1. rujna 2018. u 18:00 sati. 

U Warhammeru 40.000: Space Marine naći ćete se u ulozi kapetana Titusa, svemirskog marinca, veterana brojnih bitaka, koji se ovom prilikom bori protiv ogromne horde Orkova koji napadaju imperijalnu tvornicu veličine planeta. Gubitak planeta nije opcija, a morat ćete biti na dodatnom oprezu jer vas tamo čeka još opasnija prijetnja. Uživajte u igranju!

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam