Nalazite se
  • Lifestyle
  • VIDEO: Najpretraživanija pjesma na Shazmu u Hrvatskoj
Članak
Objavljeno: 22.12.2018. 12:54

Shazam Charts 

VIDEO: Najpretraživanija pjesma na Shazmu u Hrvatskoj

Na top 10 mjesta najpretraživanijih pjesama koje su pretraživali Hrvati nema niti jednog domaćeg hita.

VIDEO: Najpretraživanija pjesma na Shazmu u Hrvatskoj

Koliko god pričali o AI-u i naprednim Googleovim algoritmima za prepoznavanje mačaka, nama je Shazam još uvijek aplikacija koja djeluje poput magije.

Kada dođete u neki birc ili klub i čujete pjesmu koja vam se sviđa, a nemate pojma kako se zove i tko ju izvodi, umjesto da se sramotite postavljanjem pitanja konobaru ili DJ-u, jednostavno izvadite mobitel, pokrenete Shazam i uskoro ćete dobiti sve relevantne informacije o njoj.

Slučajno nam je palo na pamet da odemo provjeriti koje to pjesme pretražuju građani Hrvatske, pa smo skočili na Shazam Charts, gdje smo saznali da se na prvom mjestu nalazi Sweet but Psycho koju izvodi Ava Max, čiji video spot možete pogledati ovdje.

Zanimljivo je da među top 10 pjesama koje su pretraživali Hrvati nema niti jedne domaće, što bi moglo značiti da ih ionako svi znaju, ili da ih uopće ne zanima domaća estrada.

Shazam Top 10 Cro

Doduše odgovor možda leži u tome da oni koji se znaju služiti Shazmom ne slušaju "domaćicu", odnosno da oni koji to slušaju ne znaju koristiti Shazam. Što vi mislite?Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
   

*/-->