Nalazite se
  • Lifestyle
  • Najveće regionalno esport natjecanje na Reboot InfoGameru
Članak
Objavljeno: 22.11.2018. 11:54

A1 Adria League 

Najveće regionalno esport natjecanje na Reboot InfoGameru

"Gledatelji će po prvi puta moći pratiti, bilo u dvorani ili preko streamova, kako svoje znanje demonstriraju najbolji igrači u regiji u igrama na mobilnim uređajima."

Najveće regionalno esport natjecanje na Reboot InfoGameru

Finale A1 Adria League powered by ESL na Reboot InfoGameru od 23. do 25. studenoga okupit će najbolje igrače s ovih prostora te sve zaljubljenike u igre i esport.

Glavna novost na natjecanju jest uvrštavanje igara za mobilne uređaje poput Hearthstonea i Clash Royalea, dok će se igrači već standardno nadmetati u fiktivnim arenama Counter-Strike: Global Offensivea i League of Legendsa.

“Veliko finale A1 Adria lige na Reboot InfoGameru, jednom od najvećih gaming sajmova u svijetu, savršen je finiš sezone natjecanja koje do sada bilježi impresivne brojke, a vrhunac se dakako očekuje ovog vikenda. Drago nam je što će po prvi puta pred velikim brojem gledatelja, bilo u dvorani ili preko streamova, svoje znanje demonstrirati i najbolji igrači u regiji u igrama na mobilnim uređajima”, izjavila je Martina Rizman Matić, direktorica Korporativnih komunikacija A1 Hrvatska.

U online kvalifikacijama A1 Adria lige nastupilo je 1300 igrača iz regije u dvije tisuće mečeva, a svi su imali jednak cilj – zaigrati na velikom LAN finalu.

ESL-ov regionalni menadžer za JI Europu Martin Kadinov izrazio je zadovoljstvo drugom sezonom Adria lige, velikim brojem timova i igrača te profesionalnom organizacijom. „U ESL-u nam je drago što od ove sezone korak prema profesionalnim gaming karijerama mogu ostvariti i strastveni profesionalci i entuzijasti u igrama na mobilnim uređajima. S nestrpljenjem očekujemo veliko LAN finale i duele najboljih timova i igrača u regiji”, dodao je Kadinov.

Petak je rezerviran za finale u mobilnim igrama – za titulu u Clash Royaleu bore se SASA, TrueAlpha, Srbija i BrunoBlaze, dok će u Hearthstoneu snage odmjeriti PeraHS, Lavvek, Djuka93 i Vulee.

KlikTech, GamePub, Locastic i branitelji naslova Valiance u subotu natjecat će se u CS:GO-u, dok je nedjelja rezervirana za League of Legends timove Asus Rog Elite, Zagreb 360, x25 i favorite KlikTech.

Fond nagrada iznosi 24 tisuće eura – po 10 tisuća za LoL i CS:GO timove, dok će se sudionici Hearthstonea i Clash Royalea boriti za dvije tisuće eura po igri.

"Drago nam je što je profesionalno gaming natjecanje ovakve veličine dio Reboot InfoGamera, budući da će na jednome mjestu okupiti najstrastvenije esport profesionalce, rekreativce i zaljubljenike”, poručio je Damir Đurović, organizator Reboot InfoGamer festivala.Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->