Nalazite se
Članak
Objavljeno: 10.12.2018. 13:28

The Game Awards 2018 

God of War osvojio gaming Oscara

Najviše nagrada na Game Awardsu osvojili su God of War i Red Dead Redemption 2.

God of War osvojio gaming Oscara

Ovogodišnja dodjela nagrada za najbolje video igre The Game Awards 2018 koju mnogi nazivaju "gaming Oscarom", najvećim je dijelom protekla u znaku visokobudžetnih igara God of War i Red Dead Redemption 2.

Glavnu nagradu za igru godine osvojio je PlayStation 4 ekskluziv God of War koji je pobijedio ispred nominiranih igara Assassin's Creed, Celeste, Spider-Man, Monster Hunter i Red Dead Redemption 2. Kratos i njegov sin također su osvojili i nagrade za najbolju režiju, najbolju akcijsku i najbolju avanturističku igru godine.

god of war b

Red Dead Redemption 2 bi se također mogao nazvati pobjednikom, jer je osvojio nagrade za najbolju priču, glazbu, zvuk, a glumac Roger Clark koji je svoj glas posudio Arthuru Morganu, osvojio je prvu nagradu za voice acting.

Red Dead Redemption 2

Najboljom multiplayer igrom proglašen je Fortnite, kojeg se boji i Donald Trump, okrivljujući ga za povećanje oružanog nasilja u SAD-u, jer mu je jednostavnije naći krivca u video igri nego u činjenici da u njegovoj zemlji  svatko može kupiti oružje u trafici, mesnici i frizerskom salonu.   

fortnite

 

Osim dodjele nagrada, ovogodišnji Game Awards je donio i zanimljive najave novih igara koje dolaze iduće godine, uključujući Far Cry: New Dawn, Marvel Ultimate Alliance 3, nove naslove u Dragon AgeMortal Kombat franšizama, kao i The Last Campfire, novu igru developera igre No Man's Sky.Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
   

*/-->