Nalazite se
  • Lifestyle
  • Zagrebačko natjecanje u igrama Fortnite i PUBG Mobile
Članak
Objavljeno: 14.12.2018. 12:25

Tele2 PlayDay 

Zagrebačko natjecanje u igrama Fortnite i PUBG Mobile

Dođite na vikend druženje s najpoznatijim igrama današnjice, FIFA 19, Fortnite, Clash Royale, Just Dance 2019 i PUBG Mobile

Zagrebačko natjecanje u igrama Fortnite i PUBG Mobile

Centar Zagreba postaje središte gaminga u subotu 15. prosinca kada kino Europa preuzima Tele2 PlayDay. Najznačajnija regionalna esports organizacija Valiance predstavlja interaktivni događaj koji je potpuno besplatan i otvoren za sve generacije, a prilika je da se zaigraju neke od najpoznatijih igara današnjice i upozna s najbrže rastućom industrijom. Treće izdanje poziva da odmjerite snage na velikim FIFA 19 i Clash Royale turnirima, zaigrate Fortnite i PUBG Mobile ili pokažete svoje plesačke vještine na Just Dance natjecanju.

Kompetitivni dio predvodi FIFA 19 turnir, a osim online kvalifikacija, prijave su za 56 osoba moguće na dan događaja već od 10:00, a kvalifikacije počinju sat vremena kasnije. Veliko finale se igra u glavnoj dvorani u 16:00 i prenosi na velikom platnu dok sve prate Malajski Tapir i PvTMole. Clash Royale turnir u najkompetitivnijoj mobilnoj igri u regiji može zaigrati ukupno 64 igrača, prijave su otvorene od 11:00 na dan događaja u dvorani Muller te cijeli taj program vodi trener Coach Oak. 

Igrat će se i dvije najpopularnije Battle Royale igre. Fortnite će preuzeti veliku dvoranu, a u Squad, Duos i Duo programu će KOFS i PvTMole igrati s ekipom iz publike ili međusobno. Bit će tu i Fortnite kviz, Q&A, a prikazat će se i pobjednici najboljeg plesa u natjecanju Saturday Fortnite Fever, te je sve na programu od 12:00-15:30. Drugu igru iz ove kategorije, PUBG Mobile, će tijekom cijelog trajanja događaja u dvorani Muller moći zaigrati svi i to na najnovijim Huawei mobitelima.

Predvorje kina, uz FIFA 19 turnir, preuzima najpoznatija plesna igra Just Dance 2019 gdje ćete plesom moći osvojiti i vrijedne nagrade.

Broj mjesta je ograničen, a prijave su moguće i prije službenog otvaranja vrata. U samom centru grada možete izbrusiti svoje vještine u najpoznatijih igrama današnjice, upoznati najveća imena hrvatske gaming scene, zaigrati na najboljoj opremi i osvojiti vrijedne nagrade.

Više informacija potražite na http://playday.gg.Vezani sadržaji
Ključne riječi Zagreb igre turnir Tele2 PlayDay
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
   

*/-->