Nalazite se
  • Lifestyle
  • VIDEO: Druga sezona ST Discoverya dovodi Spocka
Članak
Objavljeno: 14.12.2018. 13:18

Star Trek: Discovery 

VIDEO: Druga sezona ST Discoverya dovodi Spocka

CBS je lansirao trailer druge sezone Star Trek: Discoverya s legendarnim Vulkancem.

VIDEO: Druga sezona ST Discoverya dovodi Spocka

Druga sezona serije Star Trek: Discovery nam je pred vratima (emitiranje započinje 17. siječnja na CBS All Accessu), pa je CBS lansirao trailer koji ju najavljuje.

U drugoj sezoni dobro nam poznata ekipa udružuje se s kapetanom Pikeom kako bi istražili misteriozne signale entiteta kojeg nazivaju Red Angel, koji donosi prijetnju uništenja civilizacija u čitavoj galaksiji. Njima se pridružuje i legendarni Vulkanac Spock koji će, barem sudeći prema traileru, u novoj sezoni imati zapaženu ulogu, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Inače, zanimljivo je da CBS nema namjeru ostati na samo jednom Star Trek serijalu, jer su u razvoju čak 4 nove ST serije, koje uključuju i jednu u kojoj se na veliku scenu vraća Patrick Stewart kao Jean-Luc Picard.

Mislimo da će iduće godine Trekiji u potpunosti doći na svoje, iako su se oni malo stariji jako podijelili oko Star Trek: Discoverya, pa dio njih smatra da to nije "pravi" Star Trek, jer su promjene koje je donio bile malo predrastične za njih. Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
   

*/-->